Previous Post Next Post

10 Comments

 • Kristel

  Ooooh, NICE! Gleder meg til The Hobbit jeg og :D Også tenker jeg å ta turen å se Titanic på 3D ;)

  17. januar 2012 at 9:04 pm Reply
 • Sigrid

  Jeg gleder meg sååå til The Hunger Games! Litt redd for å bli skuffet óg, for jeg kjenner at jeg begynner å få veldig høye forventninger.
  KonTiki og Hobbiten blir nok også høydepunkt, men det er fortsatt så lenge. Av filmer du ikke har tatt med gleder jeg meg veldig til Kompani Orheim, men er dessverre ikke i landet når den kommer på kino.

  17. januar 2012 at 10:22 pm Reply
 • Marie

  Hobbiten <3

  17. januar 2012 at 10:30 pm Reply
 • Stine

  Hobbiten tror jeg blir en klar favoritt. De andre så óg veldig bra ut, så tror jeg skal sjekke de ut. Takk for tips!

  17. januar 2012 at 11:18 pm Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Kon Tiki gleder jeg meg veldig til også :)

  18. januar 2012 at 3:39 pm Reply
 • astridterese

  Jeg gleder meg både til Hobbiten og The hunger games. Er spent på hvor lik The hunger games filmen vil være bøkene.

  18. januar 2012 at 5:11 pm Reply
 • Elin

  Du har jo sett mine tanker rundt filmatiseringen av The Hobbit og Hunger Games på bloggen min. :) Krysser fingrene for å lese The Hobbit omigjen i år. Fine boka. <3

  18. januar 2012 at 10:41 pm Reply
 • Karoline

  Er nysgjerrig på de filmene du trakk frem selv, hadde ikke hørt om den øverste riktignok, men den virket óg interessant. Satser på at jeg får lest bøkene før jeg ser “Hunger Games” da, men vi får se når jeg får tid til å lese dem, har veldig mye å lese på for tida :)

  Personlig gleder jeg meg aller mest til “Brave”, nyeste til Pixar, som kommer ut i august så vidt meg bekjent. Den har jeg veldig troa på =D Og så er det mange andre filmer jeg har mål om å få sett, blir spennende filmår i år :)

  19. januar 2012 at 9:10 am Reply
 • Phoebe

  åååh, blir spennende med hobbiten altså. Gleder meg!

  19. januar 2012 at 11:06 pm Reply
 • Nina C.

  Gleder meg mye til Hunger Games og Hobitten:) Samt Batman: The Dark Knight Rises som har premiere i løpet av juli mnd:)

  20. januar 2012 at 3:04 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!