Nyttårsforsetter 2012

30. desember 2011

Jeg sitter i skrivende stund og ser på nyttårsforsettene mine for 2011 (jeg har merket dem jeg har klart med grønt). Det er ikke mange jeg har klart å gjennomføre… Men de har vært gode retningslinjer, om ikke annet! Jeg ser på 2012 som et revolusjonerende år for min egen del. Dette året skal være mitt år. Til våren er jeg ferdig utdannet, og ikke vet jeg hva jeg skal gjøre etter det, men jeg vet med meg selv at jeg skal klare å utrette noe dette året. Jeg må. Jeg bør. Og jeg akter å gjøre alt som står i min makt for å klare det!

forsett – Beslutning eller plan. Beslutning eller plan; også om selve handlingen en person har besluttet seg for.

 1. Bli bedre i matematikk (ved å gå igjennom en del mattebøker og å regne).
 2. Bli bedre i engelsk (ved å se film og TV-serier uten tekst, ha ukentlige gloser og lese minst en engelsk bok).
 3. Trene minst to ganger i uken (ved å danse Zumba, trene på treningsstudio, trene hjemme på tredemøllen og svømme).
 4. Lære meg å spille bedre gitar (ved å øve ukentlig og lære meg nye grep).
 5. Bruke dagplanleggeren min aktivt.
 6. Skrive en setning i dagboken min hver dag.
 7. Bruke pengene mine på en bedre måte (ved å begynne å bruke kun kontanter, sette på sparekonto, lage matpakke til skolen og kjøpe kun det nødvendige)
 8. Ta flere bilder (minst fem ganger i uken).
 9. Legge om kostholdet mitt helt og fullt i løpet av året (ved å lese meg opp på kosthold og spise godteri kun en gang i uken).
 10. Følge med på nyhetene hver dag (ved å se på TV og lese aviser).
 11. Dra på en utenlandsreise.
 12. Prioritere skolen (ved å lese pensum hver dag og være på forelesninger).
 13. Lese minst én skjønnlitterær bok i måneden.
 14. Bruke bibloteket jevnlig (ved å bruke det i stedet for å kjøpe filmer og bøker).
 15. Kokkelere oftere (ved å lage litt mer avansert mat enn det jeg har gjort til nå).
 16. Tilbringe mer tid sammen med venner.
 17. Tilbringe mer tid i stillhet.
Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Nina

  Oi, det var jo ikke få forsetter heller!:) Jeg har bare et par jeg; Jeg skal fortsette å trene 4-6 ganger i uka hele året gjennom, jeg skal spare opp nok penger til at jeg kommer meg en tur til Norge i sommerferien, og jeg skal gjøre mitt aller beste når jeg begynner på college til høsten:)

  30. desember 2011 at 7:30 pm Reply
 • Ulrikke

  Det var mange forsetter! Lykke til med dem. Har ikke tenkt ut mine enda, men je vil gjerne få til å blogge mer :)

  30. desember 2011 at 8:04 pm Reply
 • Veronica S

  Lurer på om jeg kan kopiere hele denne listen som mine forsetter! Kjempefine forsetter og håper du klarer å holde dem;)

  30. desember 2011 at 8:05 pm Reply
 • Elin

  Det var ikke få. Jeg har ikke bestemt meg for noe enda. En av dem kan kanskje være… Jeg skal lære å spille gitar. Nå har jeg fått gitar bok også så nå er det ingen unnskyldninger igjen:) Gitaren har jeg hatt lenge, så jeg burde ha lært det for lengst:)

  30. desember 2011 at 9:41 pm Reply
 • Hilde

  Det var ikke rent få forsetter heller, og virkelig noe å leve opp til! Jeg har også lyst til å endre kostholdet mitt, men vet at det aldri i verden kommer til å funke. Derfor kommer jeg til å kutte ned på alt det usunne som kroppen ikke har bruk for. Det er i allefall et veldig realistisk mål til å begynne med!

  31. desember 2011 at 1:15 am Reply
 • Heidi

  Mer stillhet er fint :)

  31. desember 2011 at 1:08 pm Reply
 • Mari - Flukten fra virkeligheten -en bokblogg

  Så flink du er som har satt deg så mange fornuftige forsetter for året som ligger foran oss. Ønsker deg et riktig godt nytt år :)

  1. januar 2012 at 2:04 am Reply
 • Nyttårsforsetter 2013 | Carolines Verden

  […] jeg ser igjennom målene mine for 2012 er det ikke alle målene jeg har klart å gjennomføre. Jeg har ikke blitt bedre i matematikk, […]

  28. desember 2012 at 8:43 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!