Musikkprosjektet uke 4

26. desember 2011

Musikkprosjektet er et prosjekt startet november 2011 der forskjellige bloggere skriver om diverse artister de får utdelt. Hver uke får hver blogger en ny artist som skal anmeldes og sjekkes ut, og de beste låtene fra artisten legges i spillelisten Musikkprosjektet på Spotify.

Denne uken: Caroline Marit Larsen. Vegard Green Day. Sigrid OneRepublic. Elise Evanescene. Gitte Donkeyboy.

Marit Larsen (1983 -)

Marit Larsen er en norsk artist fra Lørenskog som spiller popmusikk. Hun ble først kjent gjennom gruppen M2M sammen med Marion Ravn, men M2M ble oppløst i 2002 og Marit valgte da å gå på skole. I 2006 var hun tilbake med debutalbumet Under the Surface. Hun har til nå gitt ut tre studiealbum og turneerer i dag overalt i Norge.

Morsomme fakta

I filmen I et speil, i en gåte ble musikken til Marit Larsen brukt som soundtrack. Marit har vunnet intet mindre enn 3 spellemannspriser. Når M2M fantes solge Marit Larsen og Marion Ravn hele 12 millioner plater verden over. Deres første single «Don’t Say You Love Me» ble gitt ut i 1999 og kom med i den første Pokémon-filmen. I 2000 varmet duoen opp for den amerikanske gruppen Hanson på en turné i USA, Canada og Mexico.

Min vudering

Marit Larsen er en søt artist med sukkersøt og lystig musikk. Det er enkelte av låtene hennes som jeg kan utenatt og synger til av full hals når de kommer på radioen. Men etter å ha hørt litt nærmere på henne kan jeg ikke si at jeg er inponert. Det er helt greit, men veldig mye likt. Jeg har også sett Marit Larsen live en gang, og det var ikke mer enn fint. Fint og sukkersøtt, men det når ikke til topps i denne gården.

Beste låter: If A Song Could Get Me You, Under The Surface, Don’t Save Me, Only A Fool og Vår beste dag.
Beste album: Under the Surface.
Terningkast: 4/6.

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Vegard Johan

  Må si meg veldig enig i ka du sier om marit larsen og sukkersøt musikk. Blir for kjedelig i lengda, og veldig fort å bli lei av det. Tenker og hvis de bare hadde sittet aleine med et piano hadde de vært middelsmusikere. Syns rett og slett det er for mange jenter som lager sukkersøt musikk, hva med å prøve rock?
  Gleder meg til å skrive om Green Day og hva som blir skrevet om i forhold til Oasis:)

  26. desember 2011 at 3:25 am Reply
 • Veronica S

  Er ikke veldig fan av Marit Larsen, men liker at hun har klart seg bedre musikkmessig enn Marion faktisk. Fordi det var jo Marit som ble “kasta” ut av gruppen dems;)

  28. desember 2011 at 8:37 pm Reply
 • Gitte

  Jeg synes Marit Larsen har en litt særegen stemme selv om den er søt og forsiktig. Det gir pluss i boken min, jeg synes det er så mange kvinner som synger likt.

  29. desember 2011 at 12:43 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!