Vil du ha et fint postkort?

18. november 2011

Siden jeg har skaffet meg så mange fine postkort i det siste, så tenkte jeg å dele litt med dere. Så om dere har lyst på et fint postkort, velg enten fra Pixar eller fra Ocean’s Sweet Face, så kan dere sende en mail med adressen deres til caroline (alfakrøll) icarroi.com. Så skal jeg prøve å få sendt dere som vil ha et fint kort i løpet av neste uke.

Ellers kan jeg jo si at det er litt å gjøre for tiden, men jeg er lat. Jeg har ikke kommet på langt nær så godt i gang med eksamen som jeg burde. Har skrevet en lang liste med saker som skal gjøres i løpet av helgen. Oh my. Kan ikke ligge å sove lenge i morgen ser det ut til. Nå skal jeg krype til køys å lese krim, jeg har helt dilla for tiden. Kan ikke dere gi meg noen gode krimtips? Jeg har omtrent aldri lest krim før, så alt er av interesse. Nå leser jeg serien “Drapet på Aurora Lindkvist” skrevet av Kjetil Indregard.

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Sigrid

  Jeg har fortsatt kjempelyst på et Toy Story et, men det vet du jo alt :))
  En av de mest spennende krimseriene jeg har lest er Milleniumbøkene. Anbefales. God helg!

  19. november 2011 at 12:37 am Reply
 • Kristine

  You’ve got (e-)mail! Post <3

  Jeg har ikke lest så mye krim annet enn Jo Nesbø, men jeg elsker bøkene hans – særlig de som har litt historisk bakgrunn! :)

  19. november 2011 at 1:01 am Reply
 • Elida

  Eit must innan krim er Agatha Christie, anten du velger Hercule Poirot eller Miss Jane Marple. Eg har skrevet om 5-6 Christie-bøker på bloggen, under etiketten Forfattere C :-)

  19. november 2011 at 6:13 pm Reply
 • Speilvendt

  Så koselig!! Jeg flytter snart, så er redd det ikke kommer fram i tide. Krim… hmm. Camilla Läckberg!

  19. november 2011 at 11:45 pm Reply
 • Mette

  Jeg elsker postkort også! :D
  De fra Ocean’s Sweaty Face så innmari kule ut. Jatakk! :)

  20. november 2011 at 11:51 am Reply
 • myldretid

  Jeg elsker krim! Johan Theorin sine bøker er veldig bra, og John Ajvide Lindqvist! Kanskje ikke helt krim, mer overnaturlig realisme på en måte.
  Klassisk krim som Agatha Christie og Simenon er heller ikke feil. Ellers liker jeg Steven Saylor (historisk krim om romertiden) og Boris Akunin.

  22. november 2011 at 11:23 pm Reply
 • Heidi Lois

  Det hadde vært veldig kos med et postkort fra Pixar mens jeg bor i Hong Kong! :) Blir ikke her så mye lengre, men om du får sendt så det er fremme før 16. des, blir jeg en happy puppy. :) Siden dette ikke er min egentlig adresse, tar jeg sjansen på å legge den ut her:
  Heidi Lois
  Room 530L, UG Hall 6
  The Hong Kong University of Science & Technology
  Clear Water Bay, Kowloon
  Hong Kong

  Ha en fin torsdag, snart helg! :)

  24. november 2011 at 9:42 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!