Slå ut håret på en fredag #2

4. november 2011

Nå har det vært så mye demotiverende på min blogg i det siste at det er på sin plass å slå ut håret. Her kommer en liste over fine saker jeg har funnet i det siste. Det er noen ganger jeg ikke finner kilder til bilder, og det må jeg bare beklage. Om noen dager drar jeg til Praha – og jeg gleder meg! Ellers er det eksamensskriving for tiden, og jeg har begynt å se TV-serien “Supernatural”. Den er utrolig skummel! Jeg har begynt på sesong 2 nå. Har dere tips til andre gode TV-serier i sjangeren komedie, spenning og si-fi så må dere bare rope ut. Mine ynglingsserier er Heroes, Friends og Supernatural.

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Linn

  Ååååh Supernatural <3
  Doctor Who er også utrolig fantastisk dersom du først blir hekta!

  4. november 2011 at 5:52 pm Reply
 • Sigrid

  De bokhyllene var utrolig kule! VIL HA!
  En TV serie jeg er hekta på om dagen er Big Bang Theory. Og Glee! Av seriene du nevte er det bare Friends jeg har sett noe særlig på da. Mulig at jeg snart blir nødt til å se på Supernatural da, det høres jo bra ut!

  4. november 2011 at 8:22 pm Reply
 • Nina C.

  Mye fine bilder:) Elsker Supernatural selv! Følger med på sesong 7 nå! Du har mye å glede deg til!

  Andre tvserier tips: The Walking Dead, Modern Family, Vampire Diaries,The Secret Circle m.m På bloggen min har jeg en meny knapp med tvfavoritter,så det er mange tips der!

  5. november 2011 at 12:47 am Reply
 • Charlotte K.

  Praha er en utrolig vakker by, gled deg!

  5. november 2011 at 5:38 pm Reply
 • Nina Kristin

  Elsker serien Supernatural :) Har alle sesongene 1 -5 på DVD. I desember kommer sesong 6 :) Og jeg kan ikke vente til å sette den sammen med de andre i DVD hylla mi :) Skal snart starte på sesong 1 igjen for jeg har ikke sett serien på lenge, og jeg har falt ut av handlingen i sesong 5 :) Andre serier jeg anbefaler: Ghost Whisperer, The Big Bang Theory og How I met your mother :)

  6. november 2011 at 11:57 am Reply
 • Kathleen

  For en nydelig bokhylle! Men jeg må si jeg synes den var finere tom enn med bøker i.

  6. november 2011 at 4:16 pm Reply
 • Gitte

  Av TV-serier, liker jeg veldig godt: Doctor Who (sci-fi), Misfits (Sci-fi drama, Dark comedy, Horror, Supernatural, en blanding av mange sjangere mao.), House M.D., The Walking Dead (Post-apocalyptic, Zombie apocalypse, Horror, Drama), The Office (US) (Sitcom, Mockumentary) og Arrested Development (Sitcom). Sistnevnte er utrolig morsomme, synes jeg. ^^

  7. november 2011 at 9:04 am Reply
 • Lene

  Nydelige bilder!! *sukk* <3

  18. november 2011 at 12:27 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!