Off I Go!

6. november 2011

I morgen er det klart for Tsjekkia og Praha! Jeg gleder meg bare mer og mer. Skal bli så herlig. Jeg lover dere at jeg skal ta drøssevis med bilder som jeg skal vise dere når jeg kommer hjem til helgen. I Praha er stikkordene avslapping, god mat, shopping, spa, fine bygninger, opplevelser og mest av alt verdens beste venner. Vi er fire venninner som drar sammen – konge!

Ellers kan jeg jo si at mitt prosjekt om å bli sunn har gått veldig dårlig i det siste. Men jeg har tenkt å ta meg inn på denne ferien og starte på nytt når jeg kommer hjem. I går var jeg og meldte meg inn på treningsenter sammen med broren min, så nå blir det trening fremover! Fordi jeg vil virkelig klare dette, og jeg gir ikke opp så lett. Selv om at har gått helt utrolig dårlig i det siste.

Det er litt ironisk at de innleggene man har arbeidet mest med er de man får minst respons på. Har dere også opplevd det, eller er det bare meg? Se på det innlegget jeg lagde om bøker nå nettopp, ingen kommentarer. Og jeg brukte sikkert 2 timer på det. Haha. Det slår omtrent aldri feil de greiene der.

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Karoline

  Jeg har den erfaringen selv (det med at innleggene man bruker mest tid på får minst oppmerksomhet), men man må bare prøve å huske på at man tross alt blogger for sin egen del og at kommentarene mer er en bonus og at ting gjerne leses, noen ganger har man bare ikke noe å si (leste det forrige innlegget ditt, syns det var fint, hadde bare ikke noe lurt å si og derfor ble det ingen kommentar). Og jeg syns selv dette er vanskelig å huske på av og til, men likevel.

  Tror forresten treningssenter er ganske lurt for det er litt mer forpliktende og jeg trener kanskje ikke så lenge om gangen, men det at jeg betaler for å gå på et treningsenter tross alt gjør at jeg trener i hvert fall litt der to ganger i uka sånn at pengene det koster blir verdt det. Og så kan man supplementere det med å for eksempel gå spaserturer på snaut 20 minutter der man bare lytter til stillheten eller eventuelt musikk eller sin egen stemme (hvis man er som meg og prater med seg selv om ting man skriver på og sånt) og gi seg selv lov til å unne seg ting når man føler for det :)

  Og du må ha en skikkelig fin tur, har aldri vært i Praha, men det er sikkert kulturmessig vidunderlig og jeg gleder meg til å se bilder. Ha det gøy =D

  7. november 2011 at 12:07 am Reply
 • Kristel

  God tur. Kos deg masse :D

  7. november 2011 at 12:51 am Reply
 • Stine

  Først, bildet: Du ser fantastisk ut! Neste vil jeg ønske deg en god tur til Praha. Har selv vært der, og jeg beundrer byen veldig. Kulturelt sett har den veldig mye å by på, og menneskene er hyggelige. Kos deg på tur, jeg er sikker på at den blir en suksess.

  Det med bokblogg-innlegget; jeg har virkelig tenkt på kommentere. Har virkelig tenkt det ut flere ganger i løpet av dagen, men ordene har ikke helt falt på plass. Jeg lover at jeg skal få gitt deg tilbakemelding så fort jeg har kommet meg tilbake i morgen.

  God tur, Caroline! Du fortjener virkelig den mest hyggelige turen noensinne.

  7. november 2011 at 12:58 am Reply
 • Hilde

  Hei frøken :)
  GOD tur til Praha, det har du virkelig fortjent. Når det gjelder innlegget om bøkene så har jeg en liten tanke om det. I alle fall slik jeg føler det så finner jeg liksom ikke de rette ordene når det er litt sånne “smarte” innlegg. Hvis jeg hadde lest en av de bøkene hadde jeg kanskje kommentert, men men, tror jeg rett og slett følte meg litt for dum :P

  7. november 2011 at 6:38 pm Reply
 • liseliten

  God tur! Kos deg :)

  7. november 2011 at 7:52 pm Reply
 • Carina

  Kos deg fantastisk masse. Praha er en nydelig by!

  8. november 2011 at 10:18 am Reply
 • Speilvendt

  GOD TUR! Kos deg masse.
  Jeg opplever det egentlig omvendt… innlegg jeg bruker masse tid på, får jeg masse respons på, de jeg bare slurver sammen i en fei, får jeg få på. Haha. Fornøyd med det altså.

  8. november 2011 at 9:29 pm Reply
 • Lise brevik

  Åh, har altid hatt lyst til å oppleve Praha selv. Det høres og ser så fint ut der! Jeg ønsker deg virkelig en god tur! :-)
  Så vil jeg bare si at det og begynne og være sunn, er ikke enkelt i starten, jeg sliter nettopp med det samme selv, men det hjelper faktisk å være skikkelig innstilt på det, som det virker som du er! Stå på videre og lykke til.

  10. november 2011 at 2:39 pm Reply
 • Phoebe

  Åh, kos deg masse i Praha!! Det blir garantert perfekt :-) Og ja, er enig i det du skriver om at de innleggene man jobber hardest med, er de man får minst respons på. Merkelig det der.

  15. november 2011 at 8:57 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!