Jeg elsker postkort!

15. november 2011

Jeg er tilbake fra Tsjekkia. Det var en helt fantastisk flott tur. Vi tok også turen innom Østerrike og Slovakia, men dette skal jeg fortelle dere mer om i et annet innlegg. Nå skal jeg fortelle dere om min nye lidenskap – postkort! Jeg kom over en hel haug med nydelige og vakre postkortbokser på Amazon.com, og jeg kjøpte denne, denne og denne. Boksene er helt fantastisk fine og postkortene kan jeg sitte og se på i timevis. Kanskje årets beste julegave? Jeg vet i alle fall jeg hadde blitt glad for en slik boks. Men nå har jeg 300 postkort så jeg trenger ingen nye foreløpig. Eller, gjør jeg?

Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Sigrid

  Åjj PIXARBOKSEN den var fin! jeg elsker pixar og spesielt toy story.

  15. november 2011 at 11:03 pm Reply
 • SiriV

  Du kan sende postkort til alle vennene dine på facebook! Eller til alle i Norge som heter Cornelia! Eller til alle du noen gang har gått i klasse med! Eller til alle de kongelige i hele verden!

  16. november 2011 at 8:29 am Reply
 • Kristine

  Pixar! Og Peter Rabbit! Fikk nesten lyst på postkort jeg og!

  16. november 2011 at 9:13 am Reply
 • Elin

  Postkort er gøy! Holder du på med Postcrossing også?
  http://www.postcrossing.com/

  16. november 2011 at 9:32 am Reply
 • Hild Frøya

  Nice.. Sånne vil jeg også ha..

  16. november 2011 at 10:35 am Reply
 • Hilde

  nice!! Me like a lot! Nå kan du sende kort til med, haha :P

  16. november 2011 at 12:46 pm Reply
 • Elise

  åw, for en koselig hobby!

  16. november 2011 at 4:02 pm Reply
 • astridterese

  Wow, her var det mye pent!
  Jeg har en dille for kort og har samlet sammen litt her og der. Men den største andelen kort jeg har er det svigermor som har laget. Jeg er av den typen som synes det er hyggelig å legge kort med gaver jeg gir bort. Selvfølgelig til jul, men også til gaver resten av året, og da går det med noen kort :-)

  16. november 2011 at 4:27 pm Reply
 • Siv

  Hihi, så søøte! Jeg er aller mest glad i å få postkort i posten, jeg da ;)

  16. november 2011 at 4:30 pm Reply
 • Heidi

  Jeg elsker Beatrix Potter – og ønsker meg definitivt Peter Kanin-boksen til fødselsdagen min!

  16. november 2011 at 5:41 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!