Det er mye bra som skjer!

30. november 2011

Det har skjedd mye i det siste, på tross av stillhet her inne på bloggen og at eksamen pågår. Nå er det også snart jul, og jeg har kommet godt i gang med julehandelen. Jeg tror ikke jeg har gledet meg så mye til jul på mange, mange år. Nå må jeg bare klare å komme i havn med hjemmeeksamen så er alt bra. Egentlig er jeg ekspert på å utsette eksamensskriving, også kjører jeg på maks de siste ukene. Denne helgen skal jeg ned til Tønsberg på julekonsert sammen med søsteren min, det skal bli utrolig koselig!

 1. Endelig har en av mine ynglingsbøker «Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?» (skrevet av Johan Harstad) blitt TV-serie. Den første episoden ble vist på NRK i går kveld, og jeg var overveldet! Det er virkelig over alle mine forventninger, og jeg hadde høye forventninger. Anbefaler dere alle til både å lese boken og til å følge med på TV-serien! TV-serien har til sammen fire episoder, som varer 60 minutter hver. Den første episoden kan dere nå se på NRK Nett-TV.
 2. Apropos Johan Harstad… I Dagbladets lørdagsmagasin var det et flott intervjue med han! Mange av dere husker sikkert da jeg intervjuet forfatteren selv, og jeg kjenner han litt igjen i dette intervjuet. Selvom han fremstår litt mer mystisk her. Dere kan lese intervjuet selv på denne siden.
 3. Hele Norge har etterhvert fått vite hvem Linnéa Myhre fra bloggen «Alt du vet er feil» er. Nå har hun i sammarbeid med NRK P3 og kollega/venn Andreas Øverland laget TV-serien «La Linnéa Leve». Dette er en serie jeg synes er viktig fordi budskapet er rett og slett BRY DEG. Anbefaler dere å følge med, jeg synes Linnéa er tøff. Og fokuset på mental helse er kanskje mer viktig enn noen gang.
 4. Kanskje noen av dere har lurt på hva som skjer med Bloggermagasinet? Jeg har jo sagt at om jeg ikke finner en ny eier så legges siden ned. Nå kan jeg beroligere dere med at jeg har funnet en ny eier! Han heter Kenneth og vil overta ganske så snart. Og jeg har herved ingenting mer med Bloggermagasinet å gjøre. Men jeg er sikkert på at Kenneth og folket vil få til mye bra!
 5. Er du en av dem som ennå ikke helt forstår det på Twitter og mulighetene som ligger der? Da vil jeg anbefale deg å se «Filmen om Twitter» laget av Halvor Harsem (Kong Halvor), Christoffer Krook og Herrmann Stenerud. De har fått med en haug med kjendiser og Twitterkjendiser, og det er både humoristisk og informativt. Jeg legger til filmen her så dere kan se den.

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Phoebe

  Jeg gleder meg også til jul :-) Blir så fint!

  30. november 2011 at 9:06 am Reply
 • SiriV

  Takk for fine lenker, Caroline. Håper Bloggermagasinet blir bra, og at du er både lettet og fornøyd med å ha gitt det videre!

  30. november 2011 at 9:23 am Reply
 • Halvor

  STREETCREDS!

  30. november 2011 at 9:53 am Reply
 • Veronica S

  Buzz aldrin så jeg og, kjempebra serie! skal følge med på den! visste ikke at Linnea kommer med serie, men kanskje jeg skal følge med på den;)

  30. november 2011 at 9:28 pm Reply
 • Nina C.

  Så bra at det er mye bra som skjer:) Skal sjekke ut tvserien du nevner :)

  1. desember 2011 at 1:17 am Reply
 • Elin

  Vet ikke helt hva en Twitter-kjendis er, flere av de som var intervjua hadde jeg aldri hørt om før. Må innrømme at jeg ikke er superimponert av filmen.

  4. desember 2011 at 12:28 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!