Bøker etter min smak

6. november 2011

Jeg elsker såkalte kreative bøker! Det er et samleobjekt for meg, et skattekammer av et vidunderlig univers. Her kan dere se hvilke bøker jeg allerede har og hvilke jeg ønsker meg. Om dere har forslag til bøker som er i samme sjanger så må dere mer enn gjerne rope ut. Først kommer de jeg har allerede, og som jeg anbefaler dere alle.

For å fortelle dere litt om bøkene som her er avbildet kan jeg si at de alle er kreative, annerledes og meget nyttige. Jeg har lærte utrolig mye av dem! Memoboken for eksempel, der lærer jeg hvordan jeg kan huske bedre. I historieboken til Cappelen kan man lese om historien fra så langt tilbake menneskene vet om og frem til i dag med utrolig gode illustrasjoner. I boken “Show Me How” kan du lære alt fra å strikke, komme seg ut av en tvangstrøye, brette et laken og spå i teblader. Mye for en hver smak! Her kommer noen av bøkene jeg ønsker å anskaffe meg i fremtiden.

Share:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Gitte

    Slike bøker leser jeg dessverre lite av, men man skal ikke se bort ifra at jeg har tid til det i juleferien. Da vil jeg gjerne lese noe av typen Den store boken om Scrapbooking fordi jeg synes det er så hyggelig å lage kort og fotoalbum til jul. ^^

    7. november 2011 at 9:11 am Reply
  • Jeg blir superglad for en kommentar!