Status

15. oktober 2011

IMG_2779

Long time, no see. Jeg føler at jeg bor på jobb og skole for tiden, bokstavelig talt. Heldigvis har jeg fått unna 2 store oppgaver i denne uken og kan sette fokus mer over på pensum og eksamen. Ellers, for å gjøre opp status, har jeg akkurat lest ferdig boken «Saras Nøkkel». Den boken skuffet meg litt, jeg hadde hørt så mye bra om den. Jeg synes på mange måter at det er en sterk bok, men jeg synes også den ble litt kjedelig og vanlig. Jeg er ikke så veldig glad i typiske “jentebøker”, og denne boken gav meg referanser til både «Spis, elsk, lev» og «PS: Jeg elsker deg» – bøker som ikke falt meg helt i smak. Om man vil lese en god roman om holocaust vil jeg anbefalte «Boktyven».

Ellers. Jeg skal til Praha i november en liten uke, gleder meg! Jeg gleder meg til jul. Jeg har kjøpt meg en mattebok skrevet av Håvard Tjora, fordi jeg er så innmari dårlig i matte og må lære. Jeg har store tanker og ambisjoner om å starte en hjemmeside for oss som arbeider med barn og unge, primært barnevernpedagoger og studenter. Det ser ut til at Bloggermagasinet er på tur ut av mitt liv, vet ikke ennå. Når jeg skal slappe av om dagen så ser jeg på «Friends». Jeg har blitt mindre glad i godteri etter bli-sunn-prosjektet mitt, helt sant. Jeg har kjøpt meg en ny ytterjakke, for dere som er spesielt interesserte. Det skjer mye, og jeg har mye å tenke på.

Hvordan går det med dere?

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Elin

  Jeg likte Saras nøkkel veldig godt, men kan godt skjønne at folk har forskjellige meninger om den som med andre bøker:) Så fint bilde av deg:)

  15. oktober 2011 at 8:42 pm Reply
 • Elin

  Har du hørt om boka Matte med teskje av Ole Petter Jensen? Kanskje noe som kan hjelpe også? Finnes på biblioteket! :)

  16. oktober 2011 at 6:20 pm Reply
 • Ylva Maria

  Åh, du har en så fin blogg! Jag blir inspirerad av att kika in hos dig. :) Tack!

  16. oktober 2011 at 7:43 pm Reply
 • Phoebe

  åååh, det hørtes deilig ut med Praha!

  24. oktober 2011 at 2:48 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!