Ole Brumm

5. oktober 2011

Snart er det klart for en ny Ole Brumm film. Jeg gleder meg skikkelig. Husker sist gang jeg var på kino og så «Ole Brumm og jakten på Kristoffer Robbin». Det er jammen meg mange år siden nå. Jeg husker at lillebroren og lillesøsteren min ble skikkelig flau over at jeg lo så høyt. Men jeg kan ikke la være. Det er noe med Ole Brumm som virker varmer hjertet mitt. Når jeg ser på Ole Brumm smiler jeg og kjenner den gode, barnslige og nostalgiske følelsen spre seg igjennom kroppen. Det er noe av det beste jeg vet.

Ole Brumm har alltid vært best på norsk. Det er slik jeg husker det fra barndommen. Han høres egentlig ikke noe koselig ut på engelsk. Det er norsk som gjelder. Og Nasse… Tøffe, lille, søte Nasse. Jeg elsker Nasse. Tigergutt er slik jeg alltid ville være. Tøff, modig og uten en eneste bekymring i verden. Jeg kunne likt meg som beboer i Hundremeterskogen. Nå tror jeg at jeg skal lete rundt på nettet etter alle Ole Brumm bøker og filmer jeg kan finne.

Skal du på kino å se Ole Brumm?

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Elin

  Jeg elsker Ole Brumm, så kan godt hende jeg drar på kino for å se denne:)

  5. oktober 2011 at 8:55 pm Reply
 • kine

  ååå nå fikk jeg veldig lyst til å se denne på kino!
  ole brumm er kanskje den boken jeg liker best fra barndommen min, den er så søt og fin og koselig!

  5. oktober 2011 at 9:26 pm Reply
 • Mona

  ååå, ole brumm <3 Jeg tror jeg er nødt til å låne niesene mine for å gå på kino!

  5. oktober 2011 at 9:30 pm Reply
 • Elin

  Jeg elsker Winnie-the-Pooh av A. A. Milne, de klassiske bøkene med illustrasjoner av E.H. Shepard. Når det kommer til Disney-versjonen må jeg bare si jeg blir skrekkelig irritert. De har klart å krølle til det meste, og alt er bare feil.

  6. oktober 2011 at 12:14 am Reply
 • Phoebe

  <3 Ole Brumm

  6. oktober 2011 at 9:09 pm Reply
 • liseliten

  Aaww, Ole Brumm! <3 Mange søte sitater fra han og vennene. En veldig søt en:

  Nøff gikk forsiktig nærmere Brumm.
  “Brumm!” hvisket han.
  “Ja, Nøff?”
  “Ingenting”, sa Nøff og tok labben hans.
  “Jeg ville bare være sikker på at du var her.”

  9. oktober 2011 at 2:11 pm Reply
 • Veronica S

  Var å så tigergutt filmen, elsk! Kommer til å kjøpe Ole Brumm filmen. Liker Ole Brumm på svensk og. NALLE PUH!

  12. oktober 2011 at 11:41 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!