Mixtum Compositum & Aurora Bolaris

4. oktober 2011

Høsten er kommet for fullt. Det er på flere måter flott – selvom jeg ikke gleder meg til snøen kommer akkurat. “Bli sunn” prosjektet mitt går forresten foreløpig bra. Jeg har gått tur på 45 minutter både i går og i dag – yei! Dessuten har jeg bare spist knekkebrød, ikke noe brød. Og ganske bra med grønnsaker i tillegg. Dette begynner å komme seg! Jeg håper det går like bra resten av uken også. I dag var jeg våt igjennom omtrent alle klærne etter å ha gått tur i regnet.

For tiden leser jeg boken «Saras Nøkkel», hører på Mads Langer og ser mye på forskjellige episoder av «Friends». Og dagene ruller magisk avgårde. Hver dag har sin egen sjarm. Det skjer noe ekstraoridinært hver eneste dag. Som en natt her for ikke mange dager siden, da himmelen ble lyst opp av fantastisk nordlys (som dere ser bilde av i begynnelsen av innlegget). Eller når regnet lager melodier. Eller når jeg vant 1000 kr på et Flakslodd i dag.

Andre saker jeg tenker på:

 1. Apple har lansert iPhone 4s i dag, pluss operativsystemet iOS5. Jeg har nesten lyst å kjøpe iPhone 4s kun på grunn av at den har 8 mp kamera og full HD. Men tror jeg skal vente til iPhone 5 kommer en gang i tiden. Om jeg klarer å holde meg.
 2. SV har lyst å legge ned barnevern -og vernepleierutdanningen. Dette kan vi ikke ha noe av, så dere må alle stemme mot dette.

Flere bilder fra natten med nordlyset:

Bildene er tatt med håndholdt kamera, jeg hadde ikke stativ tilgjengelig. Derfor er de litt dårlige.

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Rebecca

  Nydelige nordlyset, har aldri fått sett det med egne øyne, misunner dere i nord. Så god start på uken du har fått! Jeg er selv i god gang med mine mål for denne uken, tvitvi for at det går veien for oss begge to. Hurra for magiske dager :)

  5. oktober 2011 at 6:48 am Reply
 • SiriV

  Magisk lys! Har aldri sett nordlyset, men det står på lista. Bra jobba med bli sunn-prosjektet.

  Saras nøkkel tør jeg ikke lese. Jeg leste bakpå den for noen uker siden, men det virker som veldig sterk kost. Å låse broren sin inn i et skap og så bli dratt bort med nøkkelen i lomma… au!

  5. oktober 2011 at 7:46 am Reply
 • Ingrid Marie

  “Saras Nøkkel” har jeg lest :-) Utrolig bra bok!

  5. oktober 2011 at 8:51 am Reply
 • Kristine

  Å, jeg vil også se nordlys! Må ta meg en tur hjem når de varsler nordlys neste gang! :D

  Lykke til videre med sunn-prosjektet ditt også! Dette klarer du, veit du! Bare du kommer ordentlig i gang med treningen, kommer du til å få abstinenser når du ikke får trent, og å spise sunt handler bare om å legge seg til gode vaner! ;)

  5. oktober 2011 at 9:56 am Reply
 • liseliten

  Fantastisk flotte bilder! Jeg har bare sett nordlys noen få ganger, men langt fra mye. Nordlys i Stavanger er ikke vanlig kost ;) Jeg skal nok kjøpe iPhone 4s, men så har ikke jeg iPhone fra før av.

  9. oktober 2011 at 2:14 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!