Gjør noe kreativt med bildene dine

10. oktober 2011

Skjermbilde 2011-08-19 kl. 17.50.55

Helt siden jeg leste om at Japan Photo trenger bloggere har jeg tenkt på hvordan jeg skal utforme dette innlegget. Selvfølgelig måtte jeg kontakte dem! Jeg har før laget en god del CEWE FOTOBØKER, og ønsker å spre ordet videre om hvor godt dette produktet er. For å skrive dette innlegget får jeg en godtgjørelse fra Japan Foto, men tro meg, jeg mener hvert ord av hva jeg skriver selvom jeg får godtgjørelse.

Skjermbilde 2011-08-19 kl. 18.23.49

Med programmet MIN CEWE FOTOVERDEN har du nesten uendelig med muligheter for å lage en bok akkurat slik du ønsker den. Du kan en heftet bok, en med hard perm, en med fotopapir eller en med høyglanspapir. De finnes i mange forskjellige størrelser også, og du bestemmer selv hvor mange sider du ønsker. I tillegg til at du kan bruke egne bilder til bakgrunn i boken har også Japan Foto inne mange fantastiske bakgrunner. Det ligger også mange flotte forslag til hvordan du kan sette sammen bildene dine. Kanskje du vil ha ett bilde på hver side, eller kanskje seks? Du kan også bruke rammer på bildene dine, eller la dem gli inn i bakgrunnen.

Skjermbilde 2011-08-19 kl. 18.36.21

CEWE FOTOBOK er kåret til best i test ved en rekke anledninger, og jeg kan ikke si noe negativt om dem. Bildekvaliteten er upåklagelig, prisen er overkommelig, leveringstiden er overraskende kjapp (særlig siden boken produseres i Tyskland) og kundeservicen til Japan Foto er noe av det beste jeg har opplevd. Så jeg kan på det varmeste anbefale dere alle å bestille én eller flere. Disse er perfekte gaver til f. eks familie, eller bare flotte å ha som minnebøker i fremtiden.

Skjermbilde 2011-08-19 kl. 18.37.17

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Hilde

  Helt enig i det Caroline skriver. Jeg har også brukt samme leverandør og er meget fornøyd. Det som er så greit er at det også kommer en egen liten “markør” (eller hva man kaller det) som viser om bildene er av god nok kvalitet for den størrelsen man har valgt. På den måten slipper man å ende opp med en fotobok med kornete bilder :)

  11. oktober 2011 at 7:36 pm Reply
 • Phoebe

  Når Brage er et år, skal jeg lage et album til han fra fødsel til første bursdag

  11. oktober 2011 at 8:24 pm Reply
 • Veronica S

  Helt enig. Da jeg skulle lage fotobok lagde jeg den hos Japan Foto fordi den hadde lettest program og fordi jeg fikk det anbefalt av en venninne. Go Japan Foto

  12. oktober 2011 at 11:38 pm Reply
 • Heidi Lois

  Beklager, men min oppfatning er stikk motsatt. Jeg syns hele programmet var uutholdelig tregt, hang seg opp mange ganger, og lastet inn bildene tregt. Dersom jeg skulle skalere bildene hang det seg som oftest, og hele prosessen måtte avsluttet og startes på nytt da jeg faktisk skulle bestille boken. Særdeles skuffende etter min mening!

  Nå skal det sies at jeg har Mac, men siden programmet kan lastes ned også til Mac, syns jeg det er merkelig dersom disse problemene har noe med OS eller lignende å gjøre. Jeg bestilte boken herfra pga en billig GroupOn, men kommer definitivt aldri til å bruke det igjen. Betaler heller litt ekstra for å lage fotobøker med iPhoto på Macen; det er dyrere, men funker (etter min erfaring i det minste) smertefritt! :)

  20. oktober 2011 at 3:51 pm Reply
 • Heidi Lois

  Usikker på om kommentaren min dukker op hos deg når jeg svarer på min egen blogg, så poster den like greit her også jeg. :)

  Hei Caroline!
  Jeg bruker iPhoto 08, så det funker på eldre versjoner også. Husker dessverre ikke hva boken jeg lagde kostet, men jeg la inn en del ekstra sider i tillegg til standarden. Tror det ble på rundt 400,- + frakt, men dette er da et par år siden nå. Du kan finne mer info og priser her: http://www.apple.com/no/ilife/print-products.html

  Jeg synes iallefall iPhoto er mye mer hendig og kjappere enn Japan Photo sin løsning, men smaken er jo som baken osv. Det som er et lite minus med Apple, er at boken kommer med FedEx (eller DHL?), så du må være hjemme når den leveres. På den andre siden er nettopp dét en forsikring om at du faktisk får boken og kan sjekke kvaliteten på den før FedEx-mannen drar igjen. ;)

  Lykke til! :)

  21. oktober 2011 at 3:13 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!