Spontanitet

13. september 2011

IMG_4545

Jeg har kommet et steg videre i livet. Det høres helt sikkert merkelig ut, men når jeg bestilte den billetten til Josh Grobans konsert neste uke, da følte jeg at det skjedde utvikling i livet mitt. Caroline, hun kunne beskrives med 3 ord hun. Den tankefulle, jordnære og ikke minst etterpåkloke. But not anymore. Jeg vil faktisk si at jeg opplevde litt av gleden av å være spontan. Og samtidig føler jeg at det finnes et hav av muligheter der ute, om jeg fortsetter på denne stien.

Jeg har alltid ønsket å være spontan, og har beundret mennesker som er det. For eksempel det å bare dra en plass uten at man vet hvor man kommer, bryte rutinene eller gjøre det første som faller deg inn akkurat der og da. Slik har jeg aldri vært. Derfor er det både skummelt å spennende for meg å prøve noe spontant. Jeg gleder meg noe helt villt til den konserten og turen til Oslo/Drammen neste uke. Tenkte å filme den, og kanskje jeg kan dele den filmen med dere. Og kanskje jeg er en anelse spontan på turen også? Hvem vet? Jeg må jo øve meg, for det er langt igjen til at jeg kan kalle meg selv en spontan person. Det tror jeg kanskje aldri jeg blir heller. Men jeg ser at det er meget sunt å øve seg litt. Prøve noe nytt. Noe som man ikke tenker over 5 ganger før man gjør.

PS: Jeg tror jeg må slutte å skrive blogginnlegg så sent på kvelden. Dessuten skal jeg opp kl 06.45 i morgen. Kan bli interessant. Full uke med lange dager på skolen resten av uken og jobb i helgen. Det er litt fint å tenke på at man kan være spontan og litt tøffere enn vanlig i hverdagssituasjonene også…

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Christine

  <3

  Drammen er fantastisk. Og du? Stolt av deg, spontanitet er ikke så halvgalt :)

  14. september 2011 at 12:11 am Reply
 • bente

  Jeg kjenner følelsen, og den er god! :) Jeg er nok også langt i fra en spontan person, men vi ikke-spontane får være glade for at vi iallefall er fornuftige, også får vi heller gjøre som du: øve oss på litt spontanitet innimellom :)

  14. september 2011 at 8:46 am Reply
 • SiriV

  Det finnes vel en gyllen middelvei når det kommer til spontanitet, også. Personlig føler jeg meg litt vill når jeg er våken lenger enn til klokka 23.

  15. september 2011 at 11:41 am Reply
 • Carina

  Jeg er sikker på at det blir en fantastisk konsert, og så synes jeg det er fint å høre at du har fått mersmak for spontanitet ;)

  15. september 2011 at 4:26 pm Reply
 • Speilvendt

  Kjenner meg igjen.. ang spontaniteten. Tok meg lang tid å få ut finger’n ang. Paris! Du må fortelle om konserten :)

  21. september 2011 at 9:03 pm Reply
 • liseliten

  Herlig følelse! Det er fint å kunne være spontan! Jeg liker å tro jeg er litt spontan selv på mange områder, mens på andre områder holder frykten meg tilbake. Kos deg på konsert!

  30. september 2011 at 11:25 am Reply
  • liseliten

   Rettelse: Håper det VAR en fin konsert ;)

   30. september 2011 at 11:25 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!