Slå ut håret på en fredag

30. september 2011

IMG_2780

På fredager slår Caroline ut håret. Da smiler hun over den kommende helgen. Hun kommer plutselig på mange kreative, morsomme saker hun har funnet. Hun vil dele. Hun vil inspirere. Hun vil glede. Dette er den faste fredagsspalten hos «Carolines Verden». Hold deg fast og smil, her kommer det mange godbiter fra hele nettet. Samlet på ett sted. Forresten er spalten utelukket basert på at jeg synes hårbildet mitt var kult og ville bruke det i en eller annen sammenheng. So… Enjoy!

Denne fredagen kommer det noen konkrete tips fra meg. De er delvis stjålet/lånt fra Tom Slatin, og jeg har videreutviklet dem litt og lagt til noen nye. Dette er tips til hva du kan blogge om så det er fullt lovlig (og ønskelig) at du tar listen fra meg og prøver å gjennomføre den selv. Tro meg, det kan kommer mange interessante blogginnlegg ut av dette.

 1. Skriv om noe du har mistet eller gitt bort som aldri kan erstattes.
 2. Nevn noen ting om deg selv som ingen andre vet, fordi ingen har spurt om det før.
 3. Fortell om en tid i livet ditt da alt viste seg å bli bra, mot alle odds.
 4. Skriv om det du frykter mest.
 5. Skriv om det du har lyst å oppleve før du dør.
 6. Fortell om rutinene dine gjennom en vanlig dag.
 7. Ta et bilde hver time i et døgn (eller når du er våken).
 8. Ta med notatbok og skriv ned alt nytt du lærer igjennom en uke, så lag blogginnlegg om det.
 9. Ta bilde av alt du har i håndvesken din.
 10. Skriv om noe som alltid har fascinert deg.
 11. Skriv om en gang noen gjorde noe uventet og godt for deg.
 12. Hvordan ville det ideelle livet ditt sett ut?
Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Mona

  Jeg “låner” denne av deg, jeg! Hvis det er greit for deg da? :-)

  30. september 2011 at 9:41 pm Reply
 • Bli kjent « Mona

  […] kom over denne lille saken hos Caroline, og jeg ble inspirert til å prøve å gjennomføre det. Jeg skal ta et punkt til dagen så ser vi […]

  30. september 2011 at 9:44 pm Reply
 • Astrid

  Haha, du er litt søt da: “Forresten er spalten utelukket basert på at jeg synes hårbildet mitt var kult og ville bruke det i en eller annen sammenheng. So… Enjoy!” :P Made me smile :)

  Takk for inspirasjonen, frøken! Keep up the good work!

  30. september 2011 at 10:35 pm Reply
 • Sigrid

  Merker at dette kunne blitt mange gode innlegg ja. Kanskje jeg stjeler den :)

  30. september 2011 at 11:01 pm Reply
 • Karoline

  Kan godt tenkes jeg lar meg inspirere av dette innlegget, ja. Jeg veit hva alle blogginnleggene jeg skal skrive i løpet av de neste ti dagene skal handle om, men etter det er uplanlagt så ja, her var det gode ideer :)

  1. oktober 2011 at 10:44 am Reply
 • Rebecca

  Jeg er spalte-fan allerede!
  Gode tips her, hjelper på kreativiteten :)

  1. oktober 2011 at 12:05 pm Reply
 • Carina

  Slike lister er så veldig fine å ha når man sliter litt med inspirasjonen. Takk, takk, takk!

  1. oktober 2011 at 3:26 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!