Personlig fra meg

4. september 2011

IMG_42311 copy

Egentlig hadde jeg skrevet en masse bra i dette innlegget, men så forsvant det bare! Alltid like ergelig når det skjer eller hva? Jeg som er typen til å ta alle forhåndsregler. Arg. Uansett, det jeg skrev om er at jeg her prøver jeg å være litt personlig, i dette innlegget. Dere har jo stadig vekk etterspurt at jeg skal være mer personlig. Jeg vurderte frem og tilbake om jeg skulle sette inn bildet av meg selv på toppen her. Jeg er ikke fornøyd med det. Men det er jeg som regel ikke med noen bilder. Alikevel tenkte jeg at det er jo en gang slik jeg er skapt, og jeg kan likegjerne bare godta det. Heldigvis sier søsteren min at jeg tar meg mye bedre ut i virkeligheten enn på bilder. Så det så.

bånd

mimi

parfyme

kort

kort2

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Nina

  Så søte bilder, og jeg vil veldig gjerne se flere sånne innlegg fra deg fremover!:)

  4. september 2011 at 2:02 am Reply
 • Kristina Kvåle

  du er fin <3

  4. september 2011 at 2:51 am Reply
 • Rebecca

  Jeg tror det er en folkesykdom å være misfornøyd med bilder av seg selv, vi får vel bare akseptere at mange av oss er hypokondere når det kommer til det. Pus var utrolig skjønn <3

  4. september 2011 at 10:56 am Reply
 • Nina C.

  Kjempe fint og koselig innlegg!:) Kjempe søt pus(og fint navnt mimi er).

  4. september 2011 at 1:15 pm Reply
 • astridterese

  Et flott innlegg! Ja, er det ikke bare grusomt når du har skrevet en tekst og den forsvinner! Jeg synes også du har en nydelig pus, og at du så veldig fin ut på bildet!

  Du har etterlyst mer personlige tekster hos meg og, og jeg skraper sammen mot til å bli mer personlig. Det var flott å se et eksempel fra deg!

  4. september 2011 at 6:38 pm Reply
 • liseliten

  Jeg likte bildet av deg, jeg :) Så bra at du også har kjøpt det armbåndet! Viktig budskap!

  5. september 2011 at 7:21 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!