Josh Groban + Verdens Beste Venner = Sant

24. september 2011

Josh_Groban

Salen eksploderer i jubel da Josh Groban kommer på scenen. Han synger fantastisk. Bedre live enn på skivene. Orkesteret spiller fabelaktig. Lyden er perfekt. Jeg får gåsehud, jeg gråter når han synger «To Where You Are» for å minnes ofrene fra 22/7 og jeg ler høyt og hjertelig mellom sangene når han snakker. Han er virkelig morsom, mer enn jeg trodde. Og han spiller trommer som en proff. Jeg husker at jeg tenkte “Caroline, nyt dette. Nyt, nyt og nyt. Dette er fantastisk“. Det at jeg fikk dele opplevelsen med verdens beste venner hevet det hele til et nivå jeg ikke kunne drømt om engang. Jeg er så takknemmlig at jeg ikke har ord. Josh, du vil for alltid være min ynglingsartist.

Det var mer enn konserten som gjorde tirsdag, onsdag og torsdag til fantastiske dager. Jeg og Hilde-Lise var så heldig å få bo hos Linda i Drammen, og hennes familie. Makan til kongefolk skal du lete lenge etter. Vi utforsket Drammen og Oslo en god del også. Det var mye fint å oppleve. Jeg lo mye. Jeg smilte mye. Jeg tenkte at dette er noen av de beste dagene jeg har hatt i mitt liv. Til minne om dagene har jeg satt sammen en liten iPhone-film. Kvaliteten er så som så, men det er litt av turen vår. Jeg skal tilbake til Oslo når Josh Groban kommer neste gang, ingenting å diskutere. Jeg skal tilbake til Drammen. Jeg skal tilbake til Oslo. So much more to explore.

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Kristine

  Så flott at turen ble bra! Konserter er noe av det beste, særlig når hele opplevelsen rundt blir så herlig og! :D

  25. september 2011 at 9:16 am Reply
 • Hilde

  Det var en kongetur!! Ler meg i hjel av den videoen :D

  25. september 2011 at 6:39 pm Reply
 • Hilde Sophie

  Josh Groban er bare helt fantastisk. Jeg har så lyst til å se han live, men det har alltid vært utsolgt for billetter. Kjøpte du billettene lang tid i forveien?

  25. september 2011 at 11:57 pm Reply
 • ★MK★

  Høres ut som gode tider! Har ikke hørt så veldig mye på han selv, men vet det ville vært en fantastisk opplevelse å vært på en konsert=)

  26. september 2011 at 7:54 am Reply
 • Carina

  Fiiiint^^

  26. september 2011 at 12:48 pm Reply
 • Linda

  Ååå holdt på å daue av ham! Trodde ikke han var så morsom! :) Helt kongebra kveld!! Og artig film! Men håper ikke dere sto å lytta til musikken utenfor kula? Det er et “hulrom” på den ene sida hvor man hører det godt. :)

  26. september 2011 at 3:34 pm Reply
 • Phoebe

  åh, han er så DIGG! Diggeste musikkmannen. Tenk å få våkne ved siden av de krøllene. *sukk*

  30. september 2011 at 11:36 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!