Evaluering av uke 9

26. september 2011

Denne uken har vært en smileuke. Jeg har virkelig opplevd mye flott og herlig! Målene gikk forholdsvis greit. Treningsbiten var jeg så og si i mål med, å skrive ned alt jeg spiser gav jeg opp med en gang, knekkebrødene fikk jeg ikke tid til og resten av målene gikk som smurt. Energinivået mitt er der det skal være.

Mål for uke 9:

 1. Gå/sykle/danse 3 ganger, minst 45 minutter. X (Klarte det nesten. Har 2 x 45 minutter turgåing og 20 minutt Zumba).
 2. Stort fokus på kosthold ved at jeg skal skrive ned alt jeg spiser. X
 3. Lage egne knekkebrød. X
 4. Prøve å tenke mer positivt.
 5. Smile masse.

Ukens største utfordring:
Å spise sunt når man er på reise. Det gikk ikke helt bra, for å si det sånn.

Ukens største bragd:
Jeg har spist skikkelig mange knekkebrød i stedet for brød. Og jeg har tatt meg tid til å dekorere maten min med gode ting. Dessuten har jeg brukt frukt som pålegg mye. Banan med syltetøy og ost med eple er slagere.

Ukens vekttap:
0 kg. Tilsammen har jeg nå gått ned 3 kg.

Hva kan gjøres bedre neste uke:
Holde stramt “kostholdsbudsjett”.

Mål for uke 10:

 1. Gå/sykle 2 ganger, minst 45 minutter.
 2. Danse Zumba 1 gang, minst 20 minutter.
 3. Godteri og snacks kun på lørdag.
 4. Fortsette med å bruke frukt og grønnsaker på knekkebrødene/skivene mine.

Det er forresten flere som har joinet “bli-sunn-prosjektet”. Sjekk innom bloggene til Marte, Rebecca, Mari, Martine og Marie.

 

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Maiken

  Så utrolig flotte mål da -realistiske! :) Det er viktig! Jeg har ikke helt kommet inn i treningsmodus enda (selv om det er fire mnd siden jeg fødte!). Men får jo litt trening ved å bære på pjokken som nesten er 8 kg. og trilleturer da :D

  Lenge siden jeg har vært innom bloggen din nå, bra jeg “fant” den igjen ;)

  26. september 2011 at 1:43 pm Reply
 • Egwene

  Åh, det å spise sunt på reise er et evig herk! Jeg forstår ikke hvorfor det ikke finnes flere sunne og gode (og rimelige…) alternativer. Jeg spiser som regel ikke sukker og det å finne noe enkelt og billig UTEN sukker…. mer eller mindre umulig..

  26. september 2011 at 7:02 pm Reply
 • Nina C.

  Så bra at det har vært en smileuke da=)lykke til med neste ukes mål!

  27. september 2011 at 12:05 am Reply
 • Rebecca

  Flink du er som står på videre, jeg har dettet litt ut for å være ærlig, men skal ta meg selv i nakkeskinnet framover!

  30. september 2011 at 5:57 am Reply
 • Phoebe

  Fantastisk initiativ altså :-)

  30. september 2011 at 11:54 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!