Evaluering av uke 8

18. september 2011

 

Joda. Neida. Eh. Da. Det er rart å si det, men denne uken har jeg ikke klart noen av målene mine og gått opp i vekt, men samtidig føler jeg at jeg har kommet et langt steg videre. Ja, det er rart. Og sikkert vranglære. Men jeg har fått en ny glød. En ny iver. Motivasjon som jeg har savnet. Jeg er skikkelig klar for neste uke og fremtiden. Pass på verden, her kommer jeg!

Mål for uke 8:

 1. Gå/sykle tur 3 ganger, minst 45 minutter. X (Har bare gått to turer).
 2. Ta tran hver dag. X (Har tatt 6/7 dager).
 3. Kun godteri og snacks (og andre gode saker) på fredagskvelden og på lørdag. X (Har spist torsdag, fredag og bittelitt lørdag og søndag).
 4. Tenke igjennom 2 ganger før jeg kjøper noe. X (Men jeg tenkte gjennom det aller meste).

Ukens største utfordring:
Å holde seg unna søtsaker.

Ukens største bragd:
Selvom jeg bare har gått to turer denne uken så har jeg vært aktiv på skolen i tre dager. Vi har hatt drama og lekt “Stiv Heks” og slikt. Og jeg var, tro det eller ei, støl neste dag.

Ukens vekttap:
Opp 1 kg. Tilsammen har jeg nå gått ned 3 kg.

Hva kan gjøres bedre neste uke:
Godteri er fy fy. Jeg må bare prøve og seriøst holde meg unna det. Så mye jeg kan. Trene mer også. Selvom det kan bli utfordrende i og med at jeg stikker til Oslo/Drammen på tirsdag og blir der til torsdag. Men jeg skal klare å trene litt! Pluss at jeg tror jeg kanskje skal prøve meg på å bake egne knekkebrød. Det er sunt det!

Mål for uke 9:

 1. Gå/sykle/danse 3 ganger, minst 45 minutter.
 2. Stort fokus på kosthold ved at jeg skal skrive ned alt jeg spiser.
 3. Lage egne knekkebrød.
 4. Prøve å tenke mer positivt.
 5. Smile masse.

Det er forresten flere som har joinet “bli-sunn-prosjektet”. Sjekk innom bloggene til Marte, Rebecca, Mari, og Marie.

PS: Dere får lov å si at jeg er patetisk som finner motivasjon av å gjennomgå nok en elendig uke. Og at dette ikke går veien.

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Nina

  Jeg fant også mye ekstra motivasjon denne uka. Jeg har nemlig blitt bedt om å opptre i en pole dancing performance i desember, og da må jeg lage min egen dans og trene noe helt vanvittig i tiden fremover, men jeg gleder meg skikkelig til å gjøre det også. Hvis jeg først skal opptre foran en hel masse mennesker må jeg jo være i god nok form til å gjøre en god jobb :)

  Lykke til neste uke, og kos deg masse på konsert!

  19. september 2011 at 12:44 am Reply
 • Tone - Hjertemat

  Så bra du har funnet motivasjon :D
  Men tran ville jeg bare kuttet ut, det gjør mer skade enn nytte etter alt jeg har lest om det. Jeg ville heller tatt en god planteolje, feks denne som smaker sjokoladebringebær: http://www.hjertemat.com/2011/07/linfrolje-som-smaker-smaker-superdigg.html

  Hvis du tar Spirulina vil det være MYE enklere å kutte ut søtsaker og unngå småspising. Jeg kunne ikke klart å være så sunn uten spirulina.

  LYKKE TIL :D

  19. september 2011 at 6:34 am Reply
 • SiriV

  Jeg synes ikke det er patetisk, jeg synes det er beundringsverdig! Og til syvende og sist, så handler det vel ikke om kilo eller godteri, men å ha det bra med seg selv. Der har du jo helt tydelig tatt et sjumilssteg denne uka. Så hurra for deg!

  19. september 2011 at 7:44 am Reply
 • Marielle

  syns ærlig talt at du har vært flink,2 av 3 og 6 av 7..det er jo BRA. Trikset er å ikke gi opp om man trår “feil”,men kjøre på videre :)

  19. september 2011 at 9:20 am Reply
 • ★MK★

  Jeg synes nå du er flink jeg da, selv uten å vite hvor lenge du har holdt på. Det er vanskelig å legge bort alle dårlige vaner. Sykt med den godtesjuka altså, enkelte ganger er man bare så sugen at man holder på å kreppere. Men det er lurt å ha andre ting man liker i nærheten da. Hvis man spiser en banan eller duer så får du energi samtidig;)

  19. september 2011 at 2:59 pm Reply
 • Ulrikke

  Synes du er flink, jeg :) Stå på, Caroline!

  20. september 2011 at 12:48 pm Reply
 • Egwene

  Jeg finner enten motivasjon når alt går strålende, eller når alt går helt forferdelig! Så jeg skjønner deg veldig godt! ^^

  20. september 2011 at 5:53 pm Reply
 • Carina

  Jeg synes ikke du er patetisk i det hele tatt. Jeg synes du er tøff som ikke lar det ødelegge motivasjonen når noen av målene ikke går igjennom :) Lykke til!

  23. september 2011 at 1:34 pm Reply
 • martine

  jeg henger meg på fra denne uken jeg også! :) Går inn kjempemotivert!! :)

  25. september 2011 at 8:58 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!