Evaluering av uke 7

11. september 2011

Crap. Crap, crap og mer crap. Denne uken har 3 stikkord: Sykdom, stress og nederlag. Jeg var på legevakten i dag og fikk medisin for en volsom allergisk reaksjon jeg har hatt nå i helgen. Medisinen har bivirkninger som f. eks vektøking, så jeg vet meget godt at neste uke jeg ta dette mer alvorlig. Jeg orker ikke flere dårlige uker. Derfor blir målene for neste uke såpass lave og få. Jeg må bygge meg selv opp igjen. Og nei, jeg har ikke gitt opp. Aldri.

Mål for uke 7:

 1. Gå/sykle tur 2 ganger, minst 45 minutter. X
 2. Danse aerobic/zumba 1 gang, minst 45 minutter. X
 3. Lage matpakke når jeg skal på skolen.
 4. Spise godteri kun to dager i uken. X
 5. Ta tran hver dag. X
 6. Lese mail/blogg/Facebook kun én gang om dagen (unntak om det er skolerelatert). X
 7. Prøve å spise grønnsaker og frukt hver dag. X
 8. Fortsette å føre opp alt jeg kjøper i budsjettet mitt.
 9. Legge meg slik at jeg kan få 7-8 timer søvn hver natt. X

Ukens største utfordring:
Å få til trening når man er syk. Å spise nok. Å få nok søvn. Listen er lang.

Ukens største bragd:
Nei, si det du. At jeg ikke spiste mer godteri enn jeg faktisk gjorde. Men det kan egentlig ikke kalles en bragd.

Ukens vekttap:
0 kg. Tilsammen har jeg nå gått ned 4 kg.

Hva kan gjøres bedre neste uke:
Ta en dag om gangen, trene mer og smile mer. Rett og slett. Og holde kostholdet sunt.

Mål for uke 8:

 1. Gå/sykle tur 3 ganger, minst 45 minutter.
 2. Ta tran hver dag.
 3. Kun godteri og snacks (og andre gode saker) på fredagskvelden og på lørdag.
 4. Tenke igjennom 2 ganger før jeg kjøper noe.

Det er forresten flere som har joinet “bli-sunn-prosjektet”. Sjekk innom bloggene til Marte, Rebecca, Mari, Marie og Nina.

Share:
Previous Post Next Post

1 Comment

 • Mari

  Så dumt at du sliter med sykdom og allergi… Håper det bedrer seg fort! Kan jo ikke la noen ulumskheter ødelegge for planene dine. Det er veldig viktig med mye søvn når kroppen ikke har det bra, så prøv så hardt du bare kan å legge deg tidlig! ;) Lykke til!

  11. september 2011 at 10:43 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!