En historie om Caroline, tolv år

13. september 2011

IMG_4509

Det var en gang en jente som het Caroline. Hun var tolv år og i sin beste alder. En fin høst var hun på en kort ferietur sammen med familien sin i en liten nordnorsk by med navn Sortland. De bodde på hotell midt i den lille byen. En kveld så Caroline på fjernsynet og fikk store øyne. Der, inni skjermen, var det en mann som sang. Og han sang utrolig fint. Det var en reklame for en ny plate som hadde kommet ut. Caroline hadde aldri hørt så vakker musikk før. Hun tok med seg pengene hun hadde fått hos pappa’n sin og dro ned på den lokale kiosken. Og der sto CD-platen fra reklamen. Caroline tok den opp og nølte ikke et sekund. Noen minutter senere lå hun i hotellsengen med discman’en på ørene og nøt musikken til det som skulle bli hennes ynglingsartist de neste 10 årene. Nemmlig Josh Groban.

Grunnen til at jeg forteller dere denne lille historien, kjære lesere, er at i dag har det hendt meg noe underlig. Jeg tror de fleste som kjenner meg kan si med sikkerhet at jeg er så uspontan som det kanskje går an å bli. Jeg tenker alltid lenge på ting før jeg gjennomfører dem. Jeg er jordnær. Jeg er bare slik. Men i dag fikk jeg vite at min venninne Linda hadde skaffet billetter til Josh Groban konserten i Oslo spektrum 21. september. Jeg kunne ikke fatte hvordan den konserten hadde gått meg hus forbi. Det ene førte plutselig til det andre, og nå skal jeg til Oslo neste tirsdag og på konsert med ynglingsartisten min de siste 10 årene på onsdag. Det er stort dere, jeg har ikke ord. Jeg har fått med meg en av mine aller beste venner, Hilde-Lise. Hun kan dere se på bildet ovenfor (beklager Hilde, håper du tilgir at jeg satt det inn uten å spørre). Dette kommer bare til å bli en ubeskrivelig opplevelse. Once in a lifetime! Og vi skal bo hos Linda i Drammen. Blir så utrolig koselig! Jeg gleder meg slik! Kommer ikke til å få sove i natt tror jeg!

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Hilde

  haha, du er herved tilgitt :) Gleder meg storlig. Det kommer til å bli en meget forunderlig og spennende reise.

  13. september 2011 at 1:32 am Reply
 • Gitte

  Å, så herlig! Ingenting er så stas som å se yndlings-artisten/-bandet live! : D

  13. september 2011 at 6:51 am Reply
 • Linda

  Ååå jeg gleder meg sånn!!

  Jeg husker at jeg var rundt 11-12 år, på besøk hos en venninne. Storesøstra satte på en cd, og da hørte jeg «To where you are» første gang. Det er sjelden jeg blir bergtatt av en sang med en gang, men da husker jeg at jeg ville bare sitte å høre på cden i stedet for å bli med ut i hot-tuben. Jeg fikk cden til bursdagen min i november, og husker jeg satt hele jula, til langt over nyttår og hørte på den hver dag! Både den første og den andre cden er egentlig litt «jul» for meg for jeg hørte på de i de månedene. Men ååå jeg gleder meg! Ingen annen musikk har truffet meg på den måten som de første cdene hans gjorde. (Kanskje Kent bare…)

  13. september 2011 at 8:39 am Reply
 • Mette

  Utrolig kult at du får dratt. :)

  13. september 2011 at 11:13 am Reply
 • Ingvild

  Dette har gått meg helt hus forbi også. Lurer på om jeg kanskje skal ta turen, hvis det fortsatt er ledige billetter.

  14. september 2011 at 10:54 am Reply
 • Elin

  Må innrømme at jeg aldri har hørt om ham før… Håper for deres del det blir en bra opplevelse, selv om Spektrum dessverre er svært uegnet som konsertsted (dårlig lyd).

  16. september 2011 at 5:47 pm Reply
 • liseliten

  Jeg får så frysninger av sangene hans, spesielt you are loved

  30. september 2011 at 11:27 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!