Bloggutfordringen runde 3

4. september 2011

Da er det endelig klart for runde 3 i bloggutfordringen. Det blir foreløpig ikke noen ny runde fordi jeg har så ufattelig mye å gjøre for tiden, men om noen av dere vil ta opp tråden og føre utfordringen videre er dere hjertelig velkommen til det! Og for dere som ikke vet hva utfordringen går ut på er det bloggere som har meldt seg på for å få et tilfeldig tema de må blogge om. Derfor må dere følge med nedenfor her i løpet av neste uke for å se spennende innlegg.

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Helenes lille verden » Blog Archive » Husker du?

  […] er mitt bidrag til bloggutfordringen til Caroline. Temaet jeg fikk er “Husker du?”. Postet i T for Tanker Kommenter […]

  5. september 2011 at 9:45 pm Reply
 • Randi

  I siste liten…men bedre seint enn aldri…?

  11. september 2011 at 9:25 pm Reply
 • Elin

  Jobber med innlegget mitt… Men har hatt det så travelt i det siste. Skjer mye for tida!

  14. september 2011 at 10:13 pm Reply
 • Litterær tabu og forbudte bøker. | Av en annen verden

  […] ikke så alt for lenge siden fikk jeg tilsendt mitt tema i Carolines tredje runde i bloggutfordringen. Denne gangen fikk jeg temaet “tabu”, og dette er mye av grunnen til at jeg ikke har […]

  17. september 2011 at 4:52 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!