Tittelløs

14. august 2011

IMG_43401 copy

Egentlig kan livet mitt beskrives som tittelløst nå. Jeg har mistet inspirasjonen og motivasjonen min til å blogge i helgen. Tro meg, jeg hadde hodet full av planer om gode innlegg. Jeg skulle skrive om alt jeg vil gjøre før jeg dør, poste flere blogganmeldelser, poste flere brev fra “yngre meg”, skrive om CEWE Fotobok for Japan Foto og skrive om bryllupsfotografering. Men det skjer bare ikke. Jeg får meg ikke til det.

Jeg har fått mange nye lesere i det siste. Hvor dere kommer fra, det vet jeg ikke. Kanskje dere bare var innom en gang for å si hei, eller kanskje dere har begynt å komme innom fast. Samtidig tror jeg at noen gamle bekjente henger igjen her, det vises i alle fall ut i fra statistikken. Takk for at dere er her inne, selvom jeg ikke alltid poster så mye bra. Akkurat nå føler jeg ikke at jeg skriver så mye vettug.

Men jeg kan vise dere noen fine saker jeg har funnet i det siste.

 1. Det første er et filmkart over de beste filmene som er laget. Jeg tror jeg må se dem alle. Eller. Kanskje ikke skrekkfilmene. Jeg hater skrekkfilmer skjønner dere.
 2. Den engelske bloggen A Beautiful Mess er kanskje noe av det fineste jeg har sett – innholdsmessig og designmessig. Har vi noe å lære her kanskje, dere?
 3. Folk har fantasi, det skal være sikkert. Se bare på disse morsomme bildene her!
 4. Jeg blir bare sittende å nyte øyeblikket når denne tegningen blir til.

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Dorthea

  Nydelig bilde, og fin-fine linker. Elska beautiful mess, nydelig.

  14. august 2011 at 2:24 am Reply
 • Mona

  ELSKER A beatiful Mess!! Takk for tipset :-D

  14. august 2011 at 7:12 am Reply
 • astridterese

  Jeg synes du har skrevet en flott bloggpost med noen nydelige ideer :-) Den ble ikke mye tom, selv om du føler deg slik. Jeg har også dager og uker hvor jeg ikke helt finner ut hvordan jeg skal sette ord på papiret. Heldigvis går det over og skrivelysten kommer tilbake! :-)

  PS: Jeg lo av fotografiene på Trick Photography, det var en morsom ide. Og jeg ble fascinert av tegningen, tenk å kunne tegne slik!

  14. august 2011 at 1:22 pm Reply
 • Speilvendt

  Takk for alle linkene!! Fine saker! Du er også fin og bra, gleder meg til hvert eneste innlegg her.

  14. august 2011 at 5:15 pm Reply
 • Stine

  Akkurat nå føler jeg vi er veldig like. Vi liker de samme filmene, jeg har forgudet bloggen til Elsie i årevis og du har en så fantastisk sans når det kommer til å se omverdenen. Åh, ja. Jeg digger deg virkelig, Caroline. Du er kul!

  BTW: Du ruler også på Twitter.

  14. august 2011 at 11:47 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!