Redigering av bilder

25. august 2011

Jeg har aldri vært spesielt god på redigering av bildene mine. Det er først nå jeg prøver å sette meg litt inn i Photoshop. Er det noen av dere som har tips til nettsider, blogger eller lignende der jeg kan lære saker og ting? Og hva synes dere om redigeringen nedenfor (det originale bildet er til høyre selvfølgelig)? Bildet er forøvrig av den vakre lillesøsteren min.

Forskjellig472202 Forskjellig47220

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Nina

  Jeg holder paa aa skrive et innlegg med linker til en hel masse forskjellige redigeringstips og tutorials. Det er jo utrolig mye inspirasjon aa hente, men det tar litt tid aa finne frem til noe bra mellom alt det daarlige som finnes paa nettet:)

  26. august 2011 at 12:18 am Reply
 • Elin

  Må innrømme at jeg liker orginalbildet best. Men jeg synes ofte det er slik, at de er finest slik de er. :)

  26. august 2011 at 6:48 am Reply
 • Elin

  Jeg har ikke så greie på redigering er svært dårlig til å gjøre noe med bildene mine:) Det ble veldig fint synes jeg, og søsteren din var veldig pen:)

  26. august 2011 at 9:13 am Reply
 • liseliten

  Hva med denne linken: http://www.photoshoprecept.se/

  26. august 2011 at 3:39 pm Reply
 • Kristine

  Synes originalen var finere – er ikke særlig glad i rødskjær i bilder (i hvert fall ikke sånt som går møt rødlilla). :) Men det er gøy å leke seg med farger, og det er jo forskjellig hva man liker og hva man vil med fargene. Synes den redigerte versjonen minnet om noe fra en film fra 80-/90-tallet eller noe!

  26. august 2011 at 4:02 pm Reply
 • Speilvendt

  Håper flere kommenterer her… jeg vil også lære mer! Finnes jo haugevis av videoer på youtube da.. Fin søster, jeg liker helst at bilder er redigert.. “virkeligheten” ser vi jo hver dag uansett ;)

  26. august 2011 at 5:06 pm Reply
 • Kristel

  Du trenger da ikke redigere bildene du, som tar så knallflotte bilder selvom! ;)

  31. august 2011 at 6:28 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!