Linker til Photoshoptips

27. august 2011

IMG_0999

Jeg ønsker å lære meg å bruke Photoshop. Derfor har jeg tatt saken i egne hender og laget en liste med linker her til tøffe triks man kan utføre i Photoshop. Jeg har fått noen fra dere, noen fra folk på Twitter og resten har jeg funnet seg. Om dere vil supplere meg er dere velkommen til det i kommentarfeltet.

Ellers kan jeg si at jeg har arbeidshelg, det vil si lite tid til internett og ellers andre saker. Neste uke blir en skikkelig travel men spennende uke. Jeg har ufattelig mye som skal gjøres på skolen, jeg har en stram treningsplan og kostholdplan, jeg skal være med på småprosjekter rundt omkring og jeg skal ha noen fotooppdrag. Jeg gleder meg!

PS! Nå begynner det å nærme seg dagen da jeg avslører overraskelsen jeg har lovet dere!

 1. psd.tutsplus.com.
 2. www.photoshoprecept.se (takk Lise).
 3. www.madrasgeek.com.
 4. uk.lifehacker.com.
 5. sixrevisions.com.
 6. www.noupe.com.
 7. pixelcurse.com.
 8. best-photoshop-tutorials.blogspot.com.
 9. blogg.mettalie.com.
Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • LUMIX G10 « Speilvendt

  […] vil gjerne videreformidle et innlegg av Caroline, hvor hun har linket til diverse nettsider med Photoshoptips, for de som er interessert i sånt. Happy hunting og god helg! (Fy søren, tida går fort!!) […]

  2. september 2011 at 7:00 pm Reply
 • liseliten

  Denne lista må jeg sjekke ut, og ta vare på :)

  5. september 2011 at 7:24 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!