Evaluering av uke 5

28. august 2011

Jeg har nesten klart alle målene denne uken, bortsett fra pensumlesningen. Der har jeg vært utrolig slapp. Men nå har jeg vært på skolen noen dager denne uken og i tillegg hatt 4 dager med arbeid, så jeg skylder litt på det. Trist at ikke vekten gikk ned, men men, det ordner seg!

Mål for uke 5:

 1. Snacks og godteri bare på lørdag og søndag.
 2. Gå tur på minst 3 turer på 45 minutter i løpet av uken.
 3. Lage matpakke når jeg skal på skolen.
 4. Lese litt pensum mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. X

Ukens største utfordring:
Hm, her må jeg tenke litt. Kanskje å si nei til is og slikt. Jeg kan jo spise det, men kanskje jeg burde putte det inn som godteri.

Ukens største bragd:
At jeg har jogget en del! Føler meg stolt som klarer det!

Ukens vekttap:
Jeg har mistet litt oversikten her. Men jeg vet at jeg tilsammen alle ukene har gått ned 2,5 kg. Det vil si at jeg har gått opp i vekt denne uken. Jeg tar ikke det så veldig tungt, egentlig, fordi jeg vet at jeg har bygd muskler som veier litt, jeg har spist og drukket mye i helgen og før jeg gikk på vekten. Dette gir utslag. Jeg merker på kroppen at jeg har gått ned i vekt. Tror jeg skal begynne å ta målene mine og.

Hva kan gjøres bedre neste uke:
SØVN! Dere aner ikke hvor dårlig søvnmønster jeg har. Det er helt skrekkelig.

Mål for uke 6:

 1. Gå tur 4 ganger, minst 45 minutter.
 2. Lage matpakke når jeg skal på skolen.
 3. Legge meg før kl tolv hver dag utenom helgen.
 4. Godteri bare på lørdag.
 5. Prøve å følge med på om det jeg spiser faktisk er sunt.

Det er forresten flere som har joinet “bli-sunn-prosjektet”. Sjekk innom bloggene til Marte, Rebecca, Mari, og Nina.

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Marte

  Så flink du har vært! :)

  28. august 2011 at 9:25 pm Reply
 • Nina C.

  Flink du har vært! Jeg har også vært slapp med pensumlesing forrige uke. Satser på en ny uke med mye mer pensumlesing!

  28. august 2011 at 11:11 pm Reply
 • Egwene

  Jeg ser du skriver “bli sunn prosjektet” og snakker litt om vekttap -har du merket forskjell på klærne? Jeg har gått ned to-tre størrelser, men dette vises nesten ikke i det hele tatt på vekten!:) Jeg synes du er så flink som gjennomfører dette -leker litt med tanken på å sette mer spesifike ukemål for meg selv også. Kanskje det får bort småspisingen på mørk sjokolade?:)

  30. august 2011 at 5:08 pm Reply
 • Carina

  Du er så FLINK!

  31. august 2011 at 9:57 pm Reply
 • Mari

  Så bra det har gått for deg. Misunner deg at du har holdt godterispisingen, der synder jeg mest. Lykke til i kommende uke!

  4. september 2011 at 1:43 pm Reply
 • Phoebe

  Så flink du er! Seriøst, det der burde jeg være med på også! Jeg er helt håpløs på godisfronten om dagen. Søtsug er vanskelig å bli kvitt!

  21. september 2011 at 2:47 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!