Evaluering av uke 4

22. august 2011

Ush. Ush og ush. Denne uken har ikke gått så bra, som dere kan se på målene. Budsjettet har jeg helt glemt av, og jeg sprakk på fredagskvelden på godteridelen. Dessuten spiste jeg på søndag og. Men til gjengjeld har jeg gått 3 turer og kjøpt nye joggesko. Stort pluss! Og jeg har også prøvd å jogge litt (som er et stort steg til meg å være). Dessuten skal jeg klare det bedre neste uke, det er jeg fast bestemt på!

Mål for uke 3:

 1. Bare godteri og snacks på lørdag. x
 2. Gå minst 2 turer på minst 45 minutter.
 3. Når lønningen kommer skal jeg sette opp budsjett. For real this time. x

Ukens største utfordring:
Det må bli fredagskvelden. Foreldrene våre hadde tatt seg en tur bort i helgen, og vi ville kose oss med noe. Så jeg, broren min og søsteren min spiste litt godis. Jeg klarte ikke stå i mot, klokken var 23 eller noe.

Ukens største bragd:
Jeg er veldig fornøyd med at jeg klarte å jogge en kort del av ruten min. Og at jeg har kjøpt nye, dyre, gode joggesko.

Ukens vekttap:
Denne uken har jeg gått ned 1,5 kg.

Hva kan gjøres bedre neste uke:
Komme enda bedre inn i en døgnrytme som passer en student, opprettholde aktivitetsnivået og spise mer regelmessig.

Mål for uke 5:

 1. Snacks og godteri bare på lørdag og søndag.
 2. Gå tur på minst 3 turer på 45 minutter i løpet av uken.
 3. Lage matpakke når jeg skal på skolen.
 4. Lese litt pensum mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Det er forresten flere som har joinet “bli-sunn-prosjektet”. Sjekk innom bloggene til Rebecca, Benedikte, Mari, og Nina. Om du vil være med er det bare å legge igjen linken til bloggen din i kommentarfeltet mitt så skal jeg linke til deg.

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Rebecca

  Ser vi er litt omvendte på hva vi har vært gode og dårlige på denne uken, får håpe kommende uke blir bedre! :) Syntes foresten Rebecca med to c’er er fryktelig mye finere! ;)

  22. august 2011 at 9:43 am Reply
 • Laila

  Ok,så gikk ikke alt etter planen sist uke,men satser på at det blir bedre denne uka. Hang in there. Og grattis med nye sko,og med vekttapet!

  22. august 2011 at 2:24 pm Reply
 • Marte

  Er med her og jeg! :)
  *tiltakslyst*

  22. august 2011 at 5:09 pm Reply
 • Sandra

  Du er flink altså – stå på!! :) Savner deg ;)

  22. august 2011 at 9:13 pm Reply
 • Espen

  Fin blogg du har, liker godt at du har mål for ukene, inspirerende!

  Trenger du hjelp med budsjett kan du sjekke bloggen min, ligger en mal der :-)

  http://www.moneytesters.com/

  22. august 2011 at 11:00 pm Reply
 • Ingvild

  Syns du er flink, jeg. En liten tanke, kan jo være at du har to frivillige dager der du kan spise godteri, istedet for å bestemme at lørdag og søndag er godteridag. Dermed kan du spise når anledningen passer seg (f.eks på kino en onsdag), og det blir lettere å ikke sprekke. Nå har jeg aldri prøvd meg på godtestopp (det går fint av seg selv, spiser sjeldent godteri), men jeg innbiller meg at det kan funke bedre.

  26. august 2011 at 11:52 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!