Evaluering av sommeren

15. august 2011

Hverdagen er tilbake. Noen av dere lurer kanskje på hvordan “bli-sunn-prosjektet” mitt har gått i sommer? Vel, la meg si det slik at det kunne gått mye bedre. Men også mye verre. Jeg har vært mye i aktivitet, og det tror jeg har hjulpet på. Men maten har sklidd helt ut så der må jeg hente meg inn igjen. Jeg er faktisk ganske glad for at hverdagen er tilbake nå, og jeg kan begynne å gå turene mine igjen (denne gangen med lydboken “Hobbiten” på ørene).

Sommerens største utfordring:
Regelmessig søvn og regelmessig spising. Rutiner rett og slett, de har sklidd ut.

Sommerens største bragd:
Aktivitetsnivået. Har hatt en fysisk arbeidsplass også.

Sommerens vekttap:
Fra vekten den uken jeg begynte har jeg til nå gått ned 2,5 kg. Synes ikke det er så verst når man tenker på at det har vært sommer.

Hva kan gjøres bedre neste uke:
Regelmessig søvn, spise ofte og lite (og sunt), mer frukt og grønt, mer aktivitet.

Mål for uke 3:

 1. Bare godteri og snacks på lørdag.
 2. Gå minst 2 turer på minst 45 minutter.
 3. Når lønningen kommer skal jeg sette opp budsjett. For real this time.

Forresten, om det er noen flere som vil hive seg på “bli-sunn-prosjektet” så kan dere gjerne det. Gi meg et vink, så skal jeg linke til dere.

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Ylva Maria

  Så flink du er! Jag blir inspirerad av folk som du som vill førændra sin livsstil åt ett sundare håll – och som inkluderar f eks. ny budsjett i det! Sjælv har jag sista veckan satsat på detox – men inte i mat utan i tankar. Jag har rensat ut negativa tankar som trycker ner mig, och rensat i kænslolivet. Det går framåt och jag mærker att det blir lite lættare varje dag. :)

  15. august 2011 at 6:58 am Reply
 • Rebecca

  Jeg kan trenge det “sparket i rumpa jeg og” så jeg er med :)

  15. august 2011 at 7:50 am Reply
 • Elin

  Det var ett veldig fint bilde av deg:) Jeg tror det blir slik med de fleste at man sklir litt ut av rutinene da det er sommer. Jeg gjør i hvert fall det. Legger meg sent, står opp sent. Slike ting er fort gjort. Jeg spiser bare godteri og brus på lørdag, det hender faktisk jeg ikke drikker brus en gang da. Men det er kanskje lettere for meg, fordi jeg må ikke ha i meg for mye sånt noe pga jeg har migrene. så det har blitt en vane. I stede for brus drikker jeg mye bris eller vann med smak som man får kjøpt på butikken:) Hender jeg kjøper meg smågodt og sjokolade, men det er svært sjelden. Går mest i popcorn eller potetgull her i gårn:) Så bra du har gått ned litt da:) Jeg aner seriøst ikke om jeg har gått ned noe i det siste, jeg trener tre dager i uka så skulle tro det hjalp. Jeg har ingen vekt, skulle vel ha kjøpt meg det snart:)

  15. august 2011 at 9:43 am Reply
 • TrineCam

  Sv; Så spennende da. Kunne du gi meg linken til bloggmagasinet for jeg finner det ikke. Klem.

  15. august 2011 at 11:35 am Reply
 • Trille

  Så bra at du har bestemt deg for å leve sunnere, Caroline! Det liker jeg. :)
  Liker også kriteriene du setter opp, slik som nok søvn og regelmessig matinntak, og nok hver gang. Mange glemmer at det å spise ofte setter igang en mer aktiv og jevn forbrenning som gjør at en kan gå raskere og mer sunt ned i vekt. At man beveger på seg i hverdagen og sover nok, betyr mer enn folk flest tror, og det gjør meg glad at du fronter dette. :)
  Synes du har vært flink. Sommeren gjør at ting sklir litt ut, og det er ikke helt enkelt. Lykke til videre. :)

  15. august 2011 at 11:05 pm Reply
 • Rebecca

  Da er det gjort! Håper dette går veien :) http://www.dyrlegestudenten.com/bli-sunn-prosjektet/

  16. august 2011 at 10:46 am Reply
 • mari

  Jeg er med! Dette blir gøy, dere ;-)

  16. august 2011 at 7:21 pm Reply
 • Mariell

  Jeg vil gjerne være med på prosjektet til Carro! :-)

  17. august 2011 at 7:04 am Reply
 • Ingvild

  Sommer er skli ut-tid føler jeg. Nå har høsten “begynt”, og planen er å spise sunt og trene regelmessig. Er et ganske fint turområde like ved leiligheten jeg flytter inn i.

  18. august 2011 at 4:56 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!