Den magiske hverdagen

22. august 2011

IMG_4092

 1. Jeg har lest ferdig «Hemmelig dagbok for Adrian Mole 13¾ år» som jeg lånte på biblioteket for ikke så lenge siden. Den fikk meg til å le en hel del ganger, men er ikke den beste barne- og ungdomsboken jeg har lest. Nå har jeg begynt på boken «Haikerens guide til galaksen». Har noen av dere lest den? Virker spennende så langt.
 2. Jeg vet veldig godt at jeg er treig på å legge ut bloggbedømmelsene og brevene fra unge meg. Beklager dette. Jeg skal prøve å få gjort det i løpet av uken, men jeg kan ikke love noe. Det kan hende jeg ikke får tid eller lyst i det hele tatt. Men jeg skal prøve.
 3. Jeg har utrolig lyst å skrive en bok. Ja, faktisk! Aller helst vil jeg skrive en barne- og ungdomsbok, en fantasy. Har noen av dere gitt ut bok før? Hvordan gikk dere frem?
 4. Er du glad i å tegne? Jeg er egentlig glad i å tegne, selvom jeg ikke er noen Van Gogh. Uansett, om du trenger skretsjideer kan du sjekke denne siden her, og om du trenger en tegneutfordring kan du sjekke her.
 5. Om du er som meg, veldig glad i faktaopplysninger om mye rart, så burde du sjekke ut denne grafiske fremstillingen over verdens mest dødelige dyr.
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Mette

  Jeg er såå glad i å tegne ( det vet jo alle..), men klarer jeg noen gang å henge med på challenges, – nix!

  23. august 2011 at 2:28 pm Reply
 • Elin

  Jeg har Hitchiker’s Guide to the Galaxy i bokhylla, men fortsatt ikke somlet meg tol å lese den. Ja, flaut, jeg vet…

  Ja, skriv bok! Kjør på! :D

  23. august 2011 at 4:54 pm Reply
 • Eivind

  Haikerens guide til galaksen er den mest absurde boka du noen gang kommer til å lese, og kommer til å farge humoren din så lenge du holder på å lese den.

  26. august 2011 at 10:29 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!