Bloggbedømmelser del 6

24. august 2011

Det er ganske utrolig at jeg klarte å bli ferdig med alle disse i dag og i går. Håper dere er fornøyd for nå har jeg tatt alle som meldte seg på! Beklager så mye at det tok så lang tid. Hva synes dere?

blogbyelise

fotosh

heimarie

astridterese

forsberg

carina

frksunniva

kathleeen

theme

motionocean

suenna

maja

linda

nattfall

enbloggtil

Share:
Previous Post Next Post

19 Comments

 • Marte Forsberg

  Dette hadde jeg totalt glemt, en hyggelig overraskelse! :-)
  De to linkene du nevner burde fungere, fått flere folk til å sjekke og alt virker for de. Merkelig! :-

  Ser også det er mange blogger jeg burde sjekke ut her! :-D

  24. august 2011 at 1:25 am Reply
 • Nina

  Elise, Carina og Maja er blant favorittene mine!:) Kjempefine anmeldelser nok en gang.

  24. august 2011 at 1:27 am Reply
 • Mari - Flukten fra virkeligheten

  Flotte og ikke minst konstruktive bloggbedømmelser! Dette var du flink til, Caroline.

  24. august 2011 at 8:05 am Reply
 • Fabulous Nails

  Fine anmeldelser du har gjort på bloggene.:) Likte veldig godt måten du har gjort det på også, så fint å lese:). Nye blogger å titte innom, alltid koselig!:)

  24. august 2011 at 8:41 am Reply
 • Maja Piraja

  Tusen takk for den flotte anmeldelsen Caroline, hadde du vært her skulle du fått suss i panna! Jeg for min del liker at ting glir litt i ett i bloggen min, men alle innspill tas til etterretning :) Også Zooey, da. Nå rødmer jeg bare. Klem på deg! Nå skal jeg sjekke ut de andre!

  24. august 2011 at 9:20 am Reply
 • Silje Louise

  Dette hadde jeg glemt! Så koselig :) takk for fine ord, varmer mye!
  Hva mener du med smal meny? At den burde ta mer plass på en måte? :)

  24. august 2011 at 9:22 am Reply
 • Elise

  Weee, takk :) Gøy å lese! Vet at bloggen er litt upersonlig, men det blir nok bedre etter jeg flytter – forhåpentligvis :) Fine anmeldelser!

  24. august 2011 at 9:28 am Reply
 • Carina

  Tusen takk, Caroline <333

  Forresten, jeg HAR ment å legge ut en egen side med linker til favorittbloggerne mine, jeg har bare ikke kommet rundt til å få gjort det enda :P

  24. august 2011 at 9:55 am Reply
 • Elin

  Jeg likte virkelig måten du har gjort det på. Så oversiktelig og fint. Elise og Siv sine blogger er jeg stor fan av. men var mange her jeg aldri hadde hørt om, så takk for tips til nye blogger:)

  24. august 2011 at 2:26 pm Reply
 • Siv

  Eh, det var visst ikke bare jeg som glemte helt av dette! Det er flott å få konstruktiv tilbakemelding på ting, så takk for det! :) Meeen: når jeg finner bildene på weheartit og linker til bildet der, så er jo det MIN kilde? Jeg har jo ikke peiling på hvor personen derfra har bildet fra…

  24. august 2011 at 2:51 pm Reply
  • Caroline

   Det er egentlig ikke lov å linke til WeHeartIt skjønner du. Man skal linke til fotograften. Men om du absolutt ikke vet hvem som har tatt bildet så er det vel ikke så mye du kan gjøre med det, I quess :/

   25. august 2011 at 1:26 am Reply
 • Linda

  Dette hadde jeg jo nesten glemt helt bort! Moro å lese! Og takk for fine ord Caroline! :) Tenkte du på linker til blogger jeg leser? Den har vært der, men forsvant da jeg drev å fikset på designet… Har prøvd å tenke ut en måte å få de med uten at det blir rotete. Ellers er de aller fleset innleggene mine linket, ved at du trykker på bildet, og så kommer du dit bildet er fra. Eller det står en liten (via) under bildet. Kan skrive dette tydelige fra nå av. :)

  24. august 2011 at 2:54 pm Reply
 • astridterese

  Tusen takk Caroline, det var nydelige ord! :-) Det er nesten som jeg rødmer her i sommervarmen :-D
  Du har rett når det gjelder designet. Jeg har bare ikke funnet det som jeg føler jeg falt helt for :-)

  24. august 2011 at 5:19 pm Reply
 • Marie

  Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere meg! Setter kjempe stor pris på det:)) Tipsene er tatt i mot og skrevet bak øret med en gang!

  24. august 2011 at 5:54 pm Reply
 • The Unspoken

  Skulle bare si at jeg elsker designet ditt!

  24. august 2011 at 6:49 pm Reply
 • Egwene

  Dine bloggbedømmelser er alltid så vel gjort -at du fikk dette til på to dager er imponerende!:)

  24. august 2011 at 8:26 pm Reply
 • Linda

  Nå må jo noen bedømme deg da!! :P

  24. august 2011 at 9:45 pm Reply
 • Linn Kleppa

  Fine blogganbefalinger. :)

  26. august 2011 at 2:49 pm Reply
 • Gry Monica

  Tusen takk Caroline, sorry at jeg er så treig med å kommentere! Takk for at du så at jeg hadde to søkefelt, det hadde jeg faktisk ikke lagt merke til! Har fjernet det ene. Designet er en ferdig WordPress-template og artiklene nedenfor lar seg ikke vise annerledes, så inntil videre beholder jeg det som det er. Men jeg er enig. Det kunne godt vært vist litt mer av flere innlegg, og designet kunne vært mer fancy. Kanskje ved neste korsvei? :-)

  1. september 2011 at 11:15 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!