Resultatene fra undersøkelsen min

2. juli 2011

Da er det tid for å høre hva dere har å si. Jeg har nå gått igjennom svarene deres på spørreundersøkelsen min, det var 35 stk som svarte. Tusen takk alle sammen! Her er en kort gjennomgang.

 1. Det er 89% jenter som leser bloggen min, og 11% gutter.
 2. De fleste av dere er mellom 20 – 25 år.
 3. De fleste av dere følger med via Bloglovin eller Twitter.
 4. Dere liker aller best at jeg viser bildene mine. Deretter liker dere også godt at jeg skriver om psykologiske teamer, at jeg anbefaler ting jeg liker, bøker, musikk og andre blogger.
 5. Det dere liker minst er når jeg skriver filosofiske og reflekterende tekster.

Det var veldig mange av dere som skrev fine ting til meg, og det setter jeg stor pris på! Blant annet at jeg er flink til å skrive, til å bedømme andre blogger og at jeg er flink med struktur i innleggene mine.

Samtidig fikk jeg en god del kritikk, og det er jo også bra. Her kan dere se hva dere selv skrev. Dere skal vite at jeg tar det alt til meg, og skal prøve å jobbe med det. Ser ut til at dere ikke synes jeg er meg selv, at jeg prøver å være noen andre. Skjønner ikke helt det da. Jeg er veldig engasjert i sosiale medier, det er derfor jeg skriver mye om det. Men jeg skal prøve å jobbe med det.

 1. Litt mer personlige innlegg innimellom!
 2. Pass på at bloggen ikke blir FOR mye “hva leserne vil ha”. Slik jeg ser på bloggen din er det en personlig blogg, ikke en nettside for en bedrift der man skal gi kundene akkurat det de ønsker. Jeg er mye mer interessert i å lese det som virkelig opptar deg og gjør deg engasjert – selv om det egentlig ikke er så mye i min “liga” i utgangspunktet, enn å lese et småtørt, “lissom-engasjert” innlegg om det jeg forteller deg JEG synes er interessant. Bare pass på å være DEG, for jeg føler det av og til handler så altfor mye om leserne dine. Ikke legg for mye plikter på leserne heller. Det er en vanskelig balansegang – det å engasjere leserne, så de legger igjen spor, uten å legge på de “tvang” om å alltid måtte kommentere, komme med en mening osv.
 3. Mer bilder.
 4. Mer variasjon.
 5. Jeg synes designet ditt er veldig fint, men jeg er ikke så veldig glad i teksten, fordi den blir litt for plain rett og slett. Jeg synes du noen ganger skriver litt for lange tekster uten bilder, og det blir litt tøft å lese. Det går innimellom, men ikke alltid.
 6. Jeg savner litt mer personlig preg over bloggen din. Den er veldig profesjonell og fin, men hvis forfatteren ikke tør å være seg selv, blir det som å sitte på Wikipedia. Tør å være deg selv, uansett om det er en bokanmeldese eller et rent faktainnlegg, eller et personlig innlegg.
Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Speilvendt

  Jeg synes de reflekterende tekstene dine (som jeg ELSKER!!!) viser mye av ditt indre liv, så at du ikke viser så mye av deg selv er jeg ikke heeelt enig i. Kanskje flere bilder av deg?? Du er fin, vet du!!

  3. juli 2011 at 11:05 pm Reply
 • liseliten

  Spennende å se resultatene, jeg deltok selv i undersøkelsen. Ble overrasket over at de fleste liker reflekterende/filosofiske tekster minst!?? Jeg liker dem kjempegodt!

  16. juli 2011 at 4:06 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!