Evaluering av uke 2

3. juli 2011

Ukens mål:

 1. Lag hjemmelaget juice en gang i løpet av uken.
 2. Gå en tur på 45 minutter to ganger i løpet av uken.
 3. Ikke spis godteri eller snacks før lørdag. Og kun lørdag.
 4. Kutt ut brød denne uken, og spis knekkebrød i stedet.

Som dere ser har jeg denne uken klart alle målene mine. Jeg har til og med gått tur hele 6 av 7 dager denne uken. Og jeg har ikke vondt i beina lenger når jeg går. Det er skikkelig bra! Jeg har alikevel gjort noen bommerter. Blant annet har jeg spist ca. 2 måltider om dagen, og spist en del boller. Dette er ikke bra.

Ukens største utfordring:
Å spise nok og ofte nok.

Ukens største bragd:
At jeg har gått tur 6/7 dager denne uken. Ganske utrolig spør du meg.

Ukens vekttap:
Jeg har visst gått opp 1 kg, og jeg skjønner ingenting. Men jeg veide det samme i morgen tidlig som i kveld. Så noe er veldig galt med den badevekten vår. Så derfor har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal veie meg før i august neste gang.

Ukens fysiske og mentale helse:
Ryggen har ikke vært god denne uken heller. Men ellers skal jeg ikke klage.

Hvordan har uken vært:
Jeg har hatt mye fri og feil døgnrytme.

Hva kan gjøres bedre neste uke:
Huske å spise regelmessig og nok. Mer grønnsaker.

Mål for uke 3:
Neste uke skal jeg på ferie, og jeg skal jobbe mye. Derfor blir det en annerledes uke. Disse målene går frem til den 19. juli, da jeg kommer hjem.

 1. Gå så mye som mulig. Ta trapper i stedet for heis. Og slike ting som kan gjøres på ferie.
 2. Prøve å holde meg unna godteri og slikt så mye som mulig.
 3. Bruke så lite penger som mulig.

Sjekk også bloggen til Nina for å følge med hvordan hennes uke har gått.

Share:
Previous Post Next Post

13 Comments

 • Ingrid Marie

  Syns disse innleggene er veldig interessante! Keep up the good work! Gratulerer med å ha klart alle målene dine ;-)

  4. juli 2011 at 12:17 am Reply
 • Nina

  Så bra at bena ikke gjør vondt på gåturene dine lengre! Jeg har ikke vært særlig flink denne uka, da det har vært alt for varmt til å bevege seg utendørs om dagene. Forhåpentligvis klarer jeg litt mer neste uke, om bare temperaturen dropper under 30 grader..:)

  4. juli 2011 at 6:26 am Reply
 • Kristine

  Så flink du er til å nå målene dine! Synes det er artig å følge med! Prøver å unngå å spise sjokolade og sånt jeg også nå, men det er ganske vanskelig. :P

  4. juli 2011 at 9:43 am Reply
 • Speilvendt

  Hvis du spiser for lite, forbrenner du lite. Kjempebra at du klarte alle målene dine! Anbefaler å bruke målebånd istedenfor vekt.

  4. juli 2011 at 5:33 pm Reply
 • Marielle

  Kan anbefale det Speilvendt sier. Jeg har gått ned 22kg siden 01.01.2011 -men når det virker som det går treigt, måler jeg meg på bein,armer,midje og rumpe,(venstre og høyre) og stort sett alle steder som kan måles. Da ser jeg det bedre :) Har lagt det inn i regneark også,så har jeg bedre oversikt.

  Du har begynt å gå mye, da får du muskler,vet du :) De veier en del. Pluss at når du spiser kun et par ganger om dagen,kan du gå i “sparemodus” ,og da tar den vare på alt.

  4. juli 2011 at 5:47 pm Reply
 • Lillesmurf - Kari

  SV: :) Jeg vet ikke om hun vil gå ut med navn :P hehehe. Må høre med henne ;) Men flink er hun. Helt RÅ!

  4. juli 2011 at 9:02 pm Reply
 • Dorthea

  Syns dere har vært flinke, jæ!

  5. juli 2011 at 3:46 am Reply
 • Marielle

  Sv; jo,jeg har fått trent minimum to ganger i uka hos fysio, og så er det enklere å gå ned og ta bra valg når man er gravid.

  5. juli 2011 at 6:07 pm Reply
 • Gitte

  Så bra med gjennomførte ukesmål! Imponerende mye turgåing! : D

  Det er fullt mulig at det er noe i veien med badevekten din, men man varierer gjerne 1-2 kg i vekt ettersom hva man har spist og om man har vært på toalettet. Jeg blir også overrasket over variasjonen fra uke til uke, men så er jeg ikke alltid konsekvent med forholdene jeg veier meg under.

  Det er nevnt over her, men jeg vil også understreke at nok måltider er kjempeviktig for forbrenning. Spesielt når man begynner å være fysisk aktiv. Flere venninner av meg har gått i fellen av å trene mye, men spise sjeldent og dermed legge på seg rundt midjen. (Vektøktning pga. av økt muskelmasse fra trening må man dog regne med, men det blir noe annet.)

  Lykke til videre! : )

  8. juli 2011 at 10:18 pm Reply
 • Kjetil

  Veldig bra at du setter deg mål og fullfører de.:-)

  Badevekten e bare å kaste, hvor mye vann du har i kroppen, påvirker hvor mye du veier den ene dagen til den neste. Bruk målebånd og om du virkelig vil se forandringene på kroppen, bestill bodyanalyse på treningsenteret i nærheten av deg hver andre måned. Koster noen hundre kroner, men verdt det og du trenger vanligvis ikke være medlem av senteret. Sett også opp skjema for målene du tar rundt de forskjellige stedene på kroppen. Hjelper som motivasjon!

  Pulsklokke e også veldig greit og motiverende å ha, spesielt en som du kan legge dataen inn på pcen og se hvordan formen bedres. Men husk ikke se på kaloriene som e forbrent (om du gjør det trekk av minst 20%, stemmer aldri med virkeligheten) Pulsen e det man ser på.:-)

  Mat e viktig, 5/6 ganger om dagen og ikke mer kalorier enn du forbrenner. Blir regnet ut på bodyanalysen om du ikke vet hva du forbrenner.

  Lykke til videre!!:-)

  11. juli 2011 at 2:43 pm Reply
 • Victoria

  Du e så fin :) savne dæ!

  13. august 2011 at 8:27 pm Reply
  • Caroline

   Å, takk Victoria! Savner deg også, mye!

   13. august 2011 at 11:21 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!