Bloggbedømmelser del 5

2. juli 2011

Jeg beklager at jeg har vært litt dårlig med å komme med bloggbedømmelsene i det siste. Noen ganger prioriterer jeg andre saker å skrive om, rett og slett fordi energien ikke strekker til. Jeg kan dessverre heller ikke love at jeg kommer til å være en veldig god blogger i ukene som kommer. Jeg drar på ferie til Vestfold på fredag, og der skal jeg være i en del dager. Dermed tror jeg det blir minimalt med blogging der i fra. Jeg får heller satse på å komme sterkt tilbake i slutten av juli. Frem til jeg drar på fredag skal jeg arbeide en god del på den nye arbeidsplassen min.

Hvordan er det med dere i ferien? Arbeider dere, eller har dere bare ferie? Jeg har nesten alltid bare hatt ferie, så det å arbeide denne sommeren er litt uvant. Men jeg liker det, på en litt rar måte. Liker å merke at jeg duger til noe, at jeg tjener penger og at jeg er til hjelp for andre mennesker. Jeg prøver å nyte øyeblikket, livet akkurat i dette sekund. Ta vare på de gyldne stundene. Og vet dere hva jeg har oppdaget? At omtrent alle livets stunder kan være spesielle. Alt fra øyeblikket før du faller i søvn om kveldene til når du mister en av dine nærmeste. Livet er hva livet er. Det er tøft, det er godt, det er fylt av triste stunder og det er følelsen av å være så lykkelig at det nesten gjør vondt. Men det er livet ditt. Ikke glem det.

Om du vil ha din blogg bedømt kan du ennå melde deg på. Det er litt ventetid, men jeg skal prøve mitt beste på å være flinkere å skrive bedømmelser fremover. Forresten… Siden jeg har bedømt mange av dere vil jeg gjerne at dere bedømmer meg også! Er det for mye å be om? Jeg blir ikke lei meg så lenge dere er saklig, så bare skriv deres mening i kommentarfeltet. Da blir jeg glad. Jeg vet jeg sikkert har mye som kan forbedres.

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Nina

  Jeg har jobbet hver eneste sommerferie siden jeg var 15, og tror ikke jeg har hatt to uker ferie i strekk siden jeg var 14, annet enn de tre ukene jeg hadde mellom da jeg sluttet jobben min i Norge og flyttet hit. Det har alltid vært jobb, og det er det forsåvidt nå også. Jeg synes egentlig det er helt greit å jobbe mye av sommeren, siden jeg trenger pengene, og ikke har så mye annet å ta meg til allikevel:)

  2. juli 2011 at 7:50 pm Reply
 • Karoline

  Takk for interessante og fine kommentarer angående bloggen. Jeg skal huske det med lik bredde på youtube-videoer fremover og har tenkt å prøve å få hatt mer illustrasjoner :) Og headeren er nok litt uproff kanskje (den er laget i paint ms faktisk), men at den er ganske enkel er helt bevisst. Tusen takk for at du syns jeg skriver bra ;)

  2. juli 2011 at 8:16 pm Reply
 • Guro

  Midtstille teksten?! (ref. imightfindmyself.blogg.no). Du mener virkelig ikke at midtstilt tekst er bedre enn venstrestilt?

  2. juli 2011 at 8:40 pm Reply
  • Caroline

   Haha, jeg skrev helt feil der! Jeg mener at jeg synes teksten i headeren kan være midtstilt. Beklager det!

   2. juli 2011 at 8:44 pm Reply
 • Guro

  Da henger jeg litt mer med, ja! Begynte å lure.. :p

  2. juli 2011 at 8:53 pm Reply
 • Ingvild

  I sommer jobber jeg som avisbud :) Til sammen 6 uker med jobbing. Fint å gjøre noe, så ikke alt bare blir avslappning hjemme. Hadde tenkt å jobbe i fjor også, men da fikk jeg ikke jobb. Mange om beinet her jeg bor!

  Jeg syns det er flott at du har bloggbedømmelser og anbefaler blogger, men samtidig syns jeg det kan bli litt mye. Hadde vært moro å bli litt bedre kjent med deg, innimellom, istedet for at man hele tiden blir kjent med nye bloggere. En ting du kan ta til etterretning. Du må jo gjøre som du selv vil, og det er ikke altfor mye av bloggbedømmelser, det er bare litt. Hvis du skjønner?

  3. juli 2011 at 12:49 pm Reply
 • Mona

  Jeg er ferdig med min ferie.. Ferien fra jobb brukte jeg til å bli ferdig med eksamen og flytte, men nå er turnusen i gang for fylt. Helt sant det du skriver om livet. Merker veldig godt til alle sidene med livet med å jobbe på et sykehjem som jeg gjør..
  Men ha en fortsatt god sommer :-D

  3. juli 2011 at 2:51 pm Reply
 • Rebecca

  Sommerjobb er gøy! Spesielt når man er student og ikke jobber til vanlig. Jeg er kommuneansatt om sommeren innenfor helsesektoren, hvilende nattvakt og noen litt hardere dagvakter, stortrives!

  Apropos absolutt ingenting: Hva har skjedd med bloggermagasinet?

  3. juli 2011 at 8:31 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!