Torsdagssprell

9. juni 2011

I dag leverte jeg hjemmeeksamen. Tror aldri jeg har vært så usikker og ufornøyd med en eksamen noen gang, og det er en ekkel følelse. Men gjort er gjort, jeg kunne uansett ikke gjort det bedre akkurat nå. Det får gå som det går… Nå er det bare dager igjen til skoleeksamen, så jeg får heller sette fokus fremover enn å tenke på hvor dårlig jeg tror jeg har gjort det nå. Her har dere i alle fall en liste med merkbart kule saker jeg har kommet over den siste tiden. Kos dere!

PS: Hva synes dere om “Ferdig Med Eksamen” spillelisten min?

 1. Jeg elsker å se på bilder av folk der de viser hvordan de så ut før og nå. Dermed vil jeg anbefale dere å sjekke ut denne siden og også denne siden. Morsomt, sant? Skulle ønske jeg hadde tatt bilder av meg selv opp igjennom årene. Men den siste der kan vi jo alle gjøre, finne et barnebilde av oss selv og posere på lik måte. Gøy!
 2. Jeg har også kommet over en del helt fantastiske fotografer i det siste. Først vil jeg dere skal ta en titt på denne bildeserien tatt av Jonathan Hobin. Helt fantastisk, og du leser mellom linjene i bildene sant? Dere burde også sjekke ut denne bildeserien av Jason Lee. Han har tatt bilde av døtrene sine i forskjellige settinger. Jeg er så fascinert! Seriøst, se på de bildene! Tenk å være så kreativ med barna sine, og ikke minst: De er så søøøøøt!
 3. Vet dere hva som skjer om man snur perspektivet på ting bare litt? Vel, da kan det skje mye rart. Bare se her.
 4. Du har sikkert hørt om “Street Art” før? Vel, her har du noen godbiter å kose deg med.
 5. Har du noen gang lurt på hvilken forfatter du skriver mest likt? Det kan du nå sjekke på denne hjemmesiden.
Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Milla

  håhåi, eg fikk “you write like J.R.R. Tolkien” ;D og for noen bilder på han der Jonathan, fantastisk! så tusen takk for at du delte detta med oss ;)

  9. juni 2011 at 3:49 pm Reply
 • Maren Elisabeth

  IWL er heldigvis bare tull :-( jeg fikk stephenie meyer, nemlig, og tenkte at dette måtte være tull. Så jeg prøvde å skrive inn den samme setningen ca. femti ganger. Og hei, det liker visst David Foster å gjøre i bøkene sine.
  Resultatet er altså helt tilfeldig.

  9. juni 2011 at 4:02 pm Reply
  • Caroline

   Å, så kjedelig… Jaja, det var gøy så lenge det varte :P

   9. juni 2011 at 4:03 pm Reply
 • Mette

  fine linker. :) digg å være ferdig da! ofte føler man jo at det har gått dårligere enn det faktisk har. :)

  9. juni 2011 at 4:18 pm Reply
 • Nina

  Jeg fikk Vladimir Nabokov, men det håper jeg virkelig ikke stemmer, for han har den mest søvndyssende skrivemåten jeg noen gang har lest:P

  9. juni 2011 at 4:19 pm Reply
 • Miss Jones

  Får ikke opp bildet..

  9. juni 2011 at 6:06 pm Reply
 • Nina C.

  Håper det gikk bra likevel med hjemme eksamen. Som oftest er folk usikkere når de leverer inn eksamen og sånne ting. Skal sjekke ut “ferdig med eksamens” musikken på spotify:)
  Håper du får en fin dag!

  9. juni 2011 at 6:57 pm Reply
 • Laila

  Krysser fingrene for at det går bra eksamen :)

  9. juni 2011 at 10:32 pm Reply
 • Kristine

  Mange artige linker! :D Litt skeptisk til den skrivegreia, da, for jeg fikk fem forskjellige forfattere på utdrag fra den samme teksten..

  11. juni 2011 at 10:23 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!