“The Hunger Games” til filmlerretet

29. juni 2011

WOW. Nå sitter jeg her og har egentlig tenkt meg en liten tur ut i regnet, men hva ser jeg? Foran meg ligger den nyeste utgaven av Aftenposten Innsikt som jeg har begynt å abonnere på. Og der er det en artikkel om den kommende filmatiseringen av boken The Huger Games eller Dødslekene som den heter på norsk. Jeg har lenge fulgt med og vært veldig spent på hvilke skuespillere de kom til å velge. Og nå er altså rollelisten klar! Innspillingen begynte i mai i år, og premieren på den første filmen er satt til 23. mars 2012 (litt usikker på om denne datoene også gjelder i Norge).

Jennifer Lawrence som Katniss Everdeen. Jennifer er kjent fra filmer som Winter’s Bone og  X-Men: First Class. Jeg synes hun passer fint utseendemessig til rollen.

Josh Hutcherson som Peeta Mellark. Josh har tidligere spilt i filmer som  The Kids Are All Right og  Skrekkens sirkus. Jeg hadde sett for meg Peeta som blond, men men.

Liam Hemsworth som Gale Hawthrone (eller Storm som vi kjenner han som på norsk). Liam har tidligere spilt i blant annet The Last Song. Han er også kjent for å ha vært sammen med Miley Cyrus. Synes ikke han passer helt slik jeg så Storm for meg.

Willow Shields som Katniss sin lillesøster Primrose. Willow er en forholdsvis ny skuespiller med få referanser.

Sjekk resten av rollelisten på IMDB. Hvordan synes du rollelisten ser ut?

PS: Takk for alle fine kommentarer på det forrige innlegget, jeg tok dem til meg. Dere er best!

PS PS: Vet du ikke hva The Hunger Games handler om? Du kan lese dette innlegget jeg har skrevet om boken før.

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Nina

  Woody Harrelson som Haymitch er absolutt den beste castingen av alle karakterene! Gleder meg veldig til å se hvordan filmen blir:)

  29. juni 2011 at 4:16 pm Reply
 • Hilde

  Jeg har ikke rukket å lest The Hunger Games enda, men siden Jennifer Lawrence er en av favorittskuespillerne mine, skal jeg få rumpa i gir og endelig lese boka (bøkene?) og begynne å glede meg til filmene :D

  29. juni 2011 at 4:38 pm Reply
  • Caroline

   Bøkene ja, det er en triologi. The Huger Games, Catching Fire og Mockingbird. Du burde lese, utrolig bra!

   29. juni 2011 at 4:44 pm Reply
 • Speilvendt

  Nå ble jeg litt usikker på om jeg skal se filmen eller lese boka.. boka er alltid best, blir alltid skuffa av filmatiseringer..

  29. juni 2011 at 8:07 pm Reply
 • Gitte

  Disse bøkene har jeg hørt mye om i det siste, men jeg har ennå ikke lest de. Det må jeg få gjort! Jeg er forberedt på at bøkene bærer preg av å være ungdomsbøker, men det gjør meg ingenting så lenge de er underholdende og godt skrevet. Og når anerkjente forfattere som Stephen King også er blant de som roser boka, har jeg tro på at det kan bli en bra leseropplevelse!

  29. juni 2011 at 9:24 pm Reply
 • Martha

  Peeta er jo blond i bøkene, og han burde vært det i filmen også. Men jeg gleder meg til filmen, håper den blir bra!

  30. juni 2011 at 11:54 pm Reply
 • Martha Elise

  kult, har venta lenge på rollelista. jeg så også for meg peeta som blond, har sett for meg et helt annet bilde om han og storm egentlig. – Gleder meg til den blir filmatisert. har lest alle bøkene på norsk og engelsk ;)

  1. juli 2011 at 2:05 pm Reply
 • Sandra Emilie

  åh.. Jeg gleder meg bare noe helt vannvittig! Har fulgt med på rollelistene lenge nå, og jeg ble rimelig skuffa over de fleste egentlig.. Hadde sett for meg helt andre personer, menmen.. Tror nok de blir bra! :)

  5. juli 2011 at 5:43 pm Reply
 • Fanastic Frida

  Å neeei. Hva .er. det de har castet som Gale? Figuren i hodet mitt ligner ikke bittebittelitt en gang. Det gjør vel kanskje ikke det så ofte heller, men oi. Det var langt fra det jeg hadde sett for meg. Lenny Kravitz som Cinna er heller ikke akkurat det jeg hadde sett for meg, haha. Men, uansett: jeg gleder meg til å se hvordan de velger å løse deg, filmatisk sett. Det kan jo bli spennende, uansett hva :)

  7. juli 2011 at 11:54 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!