Skolefri

16. juni 2011

Skolefri. Jeg kunne også sagt sommerferie, men det blir litt feil. Jeg har nemmlig fått ny jobb, og skal arbeide en god del av sommeren. Litt ferie skal jeg ha, selvfølgelig. Skal være et par uker i Tønsberg. Men ellers er det jobbing, og det er helt OK.

Eksamen gikk helt greit, tror jeg. Det var virkelig ikke den verste oppgaven vi kunne fått. Vi skulle beskrive konsekvenser av omsorgssvikt og hvordan man kan skape et godt samarbeid med foreldre i barnevernsaker. Jeg kan ikke tro at jeg er ferdig med andre året på høyskolen. Tiden går helt ufattelig fort!

På mandag begynner jeg og Nina med bli-sunn-konseptet vårt. Jeg grugleder meg. Det er ingen hemmlighet at når man i utgangspunktet er lat og glad i snop så er dette ingen lekende lett oppgave. Men jeg skal klare det! Om det er flere av dere som vil henge dere på kan dere bare si i fra. Vi skal lage mål for en uke av gangen, prøve å følge målene og evaluere en gang i uken. Alle målene vil være individuelle, fordi jeg og Nina trenger forskjellige ting.

Ellers var det en del av dere som vil ha bildeleken tilbake, men var litt misfornøyd med konseptet forrige gang. Har noen av dere forslag til hvordan dette kan gjennomføres best mulig? Og for dere som ikke vet hva bildeleken er, så er det slik at de som melder seg på får et tema de må ta bilder til innen en uke, også vises alle bildene på slutten av uken.

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Dorthea

  Gratulerer med jobb! :) Og lykke til med sunnhetsprosjekt, jobber med et slikt prosjekt selv. Kan anbefale myfitnesspal.com, en gratis nettside der man kan følge trening, kroppens utvikling og inntak av mat :) De har også app til iphone!

  17. juni 2011 at 12:54 am Reply
 • Néa

  Åå så morsomt med ny jobb!:) Jeg tenker at jeg har sommerferie, selv om jeg jobber flere timer enn jeg har tilbrakt på universitetet. Tror det er det at når jeg er ferdig på jobb så er det ikke noe annet som MÅ gjøres -ingenting som må studeres, læres, pugges, huskes. To og snart en halv måned inn i mitt sunnhetsprosjekt -så masse lykke til! :D Jeg tror nøkkelen til suksess er å ville ha resultatet av endringene mer enn man vil ha godis og en halvtime ekstra i sofaen -det er i alle fall det jeg sier til meg selv “hva ønsker du deg mest, en kropp du føler deg komfortabel i eller en sjokoladebit til?”. Valget blir ganske enkelt da -fordi jeg velger det jeg vil ha mest og derfor ikke føler at jeg nekter meg selv noe :) Bildeleken høres spennende ut!!

  17. juni 2011 at 6:21 am Reply
 • Mette

  jeg og burde bli med på bli-sunn-leken. :P I need it! Italia om 2 uker! But I love candy. ;P

  Grattis med skolefri. :) Høres så koselig ut! Vi sees sikkert i sommer. :)

  17. juni 2011 at 7:37 am Reply
 • Silje Louise

  Gratulerer med ny jobb! :)
  Heldigvis for meg så spiser jeg ikke så mye godteri, så det er lett å holde seg unna! Men når jeg først begynner å spise, er det vanskelig å stoppe :p

  18. juni 2011 at 9:00 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!