Previous Post Next Post

19 Comments

 • Maren Elisabeth

  Kafka på Stranden og egentlig alt Haruki Murakami noen gang har skrevet. Også liker jeg Neil Gaiman sine bøker.

  18. juni 2011 at 3:05 am Reply
 • Nina

  De fleste favorittene mine er serier, men av enkeltbøker er The Perks of Being a Wallflower av Stephen Chbosky, Before I Fall av Lauren Oliver, Sirkusdirektørens Datter og Kabalmysteriet av Jostein Gaarder, Battle Royale av Koushun Takami og The Stand av Stephen King alle på topp.

  Hvis du likte Zahir burde du lese Veronika Decides to Die også, den likte jeg godt :)

  18. juni 2011 at 3:54 am Reply
 • Kristine

  Det er alt for mange fantasy-serier på toppen av lista mi! Narnia, HP, Ringenes Herre, Otori-serien og Hans Mørke Materie er vel de som er helt øverst! :)

  18. juni 2011 at 7:06 am Reply
 • Marlene

  Bøker er så fint. Koselig innlegg :)

  Mine absolutte favoritter er bøker som jeg at jeg alltid kommer til å elske:
  Harry Potter serien!
  The Chaos Walking trilogien
  The Hunger Games trilogien.

  De er spesielle!

  18. juni 2011 at 8:26 am Reply
 • monica

  Eg elska himmeløyne, så er eg også veldig fan av camilla läckberg sine!

  18. juni 2011 at 9:27 am Reply
 • Karoline

  – HARRY POTTER!
  – Boktyven
  – Den trettende fortellingen
  – Dødslekene
  – Never let me go
  – Øya

  18. juni 2011 at 10:39 am Reply
 • Marielle

  Her var det mange likheter! :)

  18. juni 2011 at 10:55 am Reply
 • Elise

  Fine bøker! Favorittbøkene mine er Øya av Victoria Hislop, The Secret Life of Bees av Sue Monk Kidd, The Wolves of Mercy Falls trilogien av Maggie Stiefvater, og Rubinrød av Kerstin Gier :)

  18. juni 2011 at 11:52 am Reply
 • Kristin

  Kjempefine bøker mange av de her! Jeg har så mange favorittbøker. Elsker gode serier som HP, Hunger Games, Gone-serien, Eragon, Blekkhjerte bøkene… veldig glad i dystopiske bøker som Delirium av Lauren Oliver og Unwind av Neil Shusterman, og også i sånne finne, småfilosofiske som Before I Fall (også av Lauren Oliver). Jeg elsker virkelig å lese, og å falle inn i en annen verden, om enn bare for en liten stund <3

  18. juni 2011 at 12:00 pm Reply
 • Trond Kevin

  Som flere andre: Harry Potter-serien, ALLE bøkene til Dan Brown, Div. andre bøker innen sjangere som inneholder magi, hypnose, mysterier, gamle koder og shiffere! :P

  18. juni 2011 at 12:19 pm Reply
 • Charlotte Åsland Larsen

  Svar: Åh. Tusen takk :) Skulle ønske sensor var enig, men det tror jeg ikke – veldig spent på karakteren som kommer til uka ;) Jeg vet ikke om jeg kommer til å legge ut hele mappa på bloggen med det første, men tror jeg skal legge ut en film med hovedprosjektet mitt som var en stor del av mappa snart :))

  18. juni 2011 at 1:49 pm Reply
 • Charlotte Åsland Larsen

  Svar: Forresten, det er mine bilder ja :)

  18. juni 2011 at 1:50 pm Reply
 • Martha

  Harry Potter bøkene er mine absolutte favoritter! I tillegg liker jeg Idas dans og Dødslekene veldig godt.

  18. juni 2011 at 3:07 pm Reply
 • Laila

  Coelho <3
  Narnia <3

  Jeg liker også veldig godt Cecilia samartin sine bøker,nydelige.

  18. juni 2011 at 7:29 pm Reply
 • Dorthea

  Harry Hole ranger høyt, The Help er også en knallgod en!

  19. juni 2011 at 4:29 am Reply
 • Mette

  Fint innlegg! :) Jeg har utrolig mange favorittbøker, men topp tre er Harry Potter, The Hunger Games og Chaos Walking-serien! :)

  // tusen takk!

  19. juni 2011 at 1:38 pm Reply
 • Ingvild

  Mine favorittbøker? Harry Potter, Idas dans og Isdalskvinnen. Det er mange flere også, men jeg fikk fullstendig hjerneteppe. Narnia har jeg faktisk ikke lest. Kanskje jeg skulle gjort det.

  20. juni 2011 at 2:55 pm Reply
 • liseliten

  Jeg har ikke lest noen av bøkene over O.o Det er trist å si det, men jeg leser altfor lite bøker :/ Jeg er litt utålmodig tror jeg. Leser masse når jeg er innlagt og vil få dagene til å gå, men – haha – kanskje på tide å finne frem bøkene på en annen arena.. Jeg har akkurat fått “I never promised you a rose garden” i hus, gleder meg til å lese den. Har du lest den? Jeg syns Tusen strålende soler var veldig bra da. Idas dans.. Beatles.. Drømmehjerte.. Jeg leser faktisk ganske mye dikt da… Kolbein Falkeids samlede dikt, det er en favoritt på 5-600 sider :)

  23. juni 2011 at 7:20 pm Reply
 • Kristel

  Så mange bra bøker! Akkurat nå holder jeg på med “Saras nøkkel” og jeg tror nok det kan bli en favoritt. Likte godt bøkene om Narnia, Ringenes Herre, Milleniums-triologien, Twilight-bøkene, Idas dans, Ps. I love you, Dear John, +++ mange mange andre ;) Er så glad i å lese bøker!! <3

  25. juni 2011 at 10:05 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!