Mål uke 1

19. juni 2011

Run:Swiftly Tech SS & Run:Speed Shorts av Lululemonathletica, tilgjengelig under Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)

I morgen starter det. I morgen skal jeg begynne å ta vare på meg selv. Jeg grugleder meg. Det blir sikkert en merkelig overgang, derfor har jeg valgt å sette meg lave og realistiske mål i starten. Vil skrive nye mål hver søndag for uken som kommer, og også evaluere målene for uken som har vært. Alt dette gjør jeg heldigvis ikke alene, for Nina gjennomfører det samme (bare at hun har sine egne mål, som kan være annerledes enn mine). Så ønsk meg lykke til da dere, jeg må klare dette. Det gjelder livet.

Mål uke 1

 1. Ikke spise noe godteri eller snacks før lørdag.
 2. Legge meg før kl 01.00 hver dag, utenom helg (fredag og lørdag).
 3. Gå en tur som tar 45 minutter i løpet av uken.

 

Greit, noen av dere tenker kanskje at dette er lusne mål som er alt for lette, men jeg må starte på dette nivået. Ellers blir det for overveldende for meg. Jeg er bare realistisk. Hvordan går det med deg, tar du vare på deg selv?

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Ingrid Marie

  Nei, jeg tar ikke noe spesielt godt vare på meg selv. Har tenkt tanken om at jeg må begynne mange ganger, men kommer rett og slett ikke i gang.. :-) Latskap.

  19. juni 2011 at 11:29 pm Reply
 • Ingrid Marie

  Sv: Godt å høre! ^^

  19. juni 2011 at 11:44 pm Reply
 • Néa

  Jeg har endelig fått spisevanene mine under kontroll -så nå skal jeg begynne å se på treningsvanene mine (som er ikke-eksisterende idag). Vil si jeg er på god vei til å ta godt vare på kroppen -og meg selv. :) Lykke til denne uken! You can do it ^^

  20. juni 2011 at 3:12 am Reply
 • Dorthea

  Good luck :)

  20. juni 2011 at 8:11 am Reply
 • Elise

  Masse lykke til! Jeg tar ikke så godt vare på meg selv, men har som mål å forbedre kondisjonen og bli sprekere i sommer :) Jeg kunne godt tenkt meg å tatt flere gå/joggeturer i uken, men har ingen bra steder å gå i nærmiljøet, og å løpe rundt i nabolaget er uaktuelt, hehe :)

  20. juni 2011 at 9:31 pm Reply
 • Mål for uke 1 « Monas Blog

  […] Den går ut på å sette seg noen mål for å bedre livsstilen sånn generelt. Ser at både Caroline og Sindre også har blitt inspirert, og kanskje det er dette som må til for å finne den rette […]

  20. juni 2011 at 11:16 pm Reply
 • Gitte

  Lykke til med prosjektet ditt! Det er alltid spennende, men tøft å begynne med selvpleie-tiltak. Samtidig er det veldig deilig å føle at man tar tak og er på rett vei!

  Du gir inntrykk for at målene dine er lette, men personlig synes jeg det første målet ditt virker ganske tøft om man ønsker å oppretteholde det i en lengre periode. Selv ville jeg kanskje fokusert mer på å trappe ned på godteri/snacks over tid og funnet sunnere alternativer (usaltede nøtter, frukt, smoothie, farris istedet for brus osv.) enn å ha totalforbud frem til lørdag. Men det er meg – jeg har et ganske stort søt-behov. ;)

  20. juni 2011 at 11:34 pm Reply
 • Carina

  Jeg synes det er flotte mål. Et sted må man starte, og det nytter ikke å starte for tøft, da ender man bare med å skuffe seg selv. Lykke til <3

  21. juni 2011 at 12:11 am Reply
 • liseliten

  Jeg syns det var flotte mål! Lurt å begynne med noe som er overkommelig. Det kan så lett drepe hele motivasjonen om man gaper over for mye på én gang.

  23. juni 2011 at 7:16 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!