Hva inneholder en god jentefilm?

30. juni 2011

Jeg har sett mange dårlige filmer i mitt liv. Kanskje alt for mange. Særlig er det mange såkalte jentefilmer som jeg sukker fortvilet over. Senest var det Lovlig blond 3 som var en lidelse. Men alikevel finnes det noen gullkort mellom alt søppelet. Her skal dere få se de jentefilmene jeg mener det er verdt å ta en titt på. Som vil få deg til å smile, le, bli flau, fortvilet og trist. Det som en jentefilm skal inneholde. List gjerne opp de du mener jeg burde tilføye listen i kommentarfeltet.

Share:
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Maren Elisabeth

  Digger Easy A, og åå, jeg gråt masse når jeg så Remember Me på kino!

  30. juni 2011 at 2:06 am Reply
 • Ingrid Marie

  Her var det mange kjære og kjente favoritter! “Easy A” så jeg for ikke så lenge siden, og syns dessverre den var utrolig skuffende ..

  30. juni 2011 at 3:04 am Reply
 • Nina

  Av de der liker jeg spesielt godt A Walk to Remember, The Notebook, 10 Things I Hate About You, Honey og The Virgin Suicides. The Proposal er også morsom, spesielt siden jeg holder på med de samme intervjuene og styret selv for å få green card:P

  30. juni 2011 at 3:08 am Reply
 • Carina

  Mange her jeg ikke har sett, så de skal jeg sjekke ut. Du vet hva jeg føler om A Walk to Remember, haha, så jeg skal ikke si det igjen.

  Satt faktisk senest i går og ramset opp romantiske komedier jeg likte, som jeg tenkte jeg skulle ha i et innlegg snart, så jeg skal ikke si noen her, du får følge med på bloggen :b

  30. juni 2011 at 10:43 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Her var det mange herligheter <3 Og noen jeg ikke har sett også :D
  Takk for tips :D

  SV: Binka er veldig flink, men dessverre for dyr for meg om dagen :/

  30. juni 2011 at 2:34 pm Reply
 • Elin

  Må innrømme at jeg virkelig misliker uttrykket “jentefilm”. Like lite som jeg misliker uttrykket “guttefilm”. Selv elsker jeg science fiction, action og grøss. Så “Rovdyr” igjen i går, masse blod og grøss og greier. :-D Jeg synes man skal se filmer man liker, og ikke tenke så mye over om man er jente eller gutt. “Breakfast at Tiffany’s”, f. eks., var aldri laget med tanke på at den skulle sees av kvinner…

  30. juni 2011 at 2:54 pm Reply
  • Caroline

   Ja, jeg skjønner hva du mener. Men det er jo noe med at enkelte filmer er typiske filmer jenter vil se om igjen og om igjen. Som ikke gutter liker like godt. Sånn generelt sett, finnes selvfølgelig unntak.

   For min del er jeg heller ikke veldig glad i slike filmer jeg har ramset opp her. Men de er deilig å sette på når jeg vil ha en pause og slippe å tenke så mye. De er jo lettfattelig.

   30. juni 2011 at 2:58 pm Reply
 • Sandra Jeanette

  Mange gode jentefilmer over her ja, og mange jeg ikke har sett. Skal lagre dette innlegget å finne det fram når jeg treger filmer å se ;)
  Tusen takk for et flott innlegg med mange gode tips!

  30. juni 2011 at 5:48 pm Reply
 • Elin

  @Caroline
  Ja, det er som jeg bruker si: Jeg må være en mann, jeg har bare ikke skjønt det. ;) Jeg foretrekker en hjernedød actionfilm framfor en såkalt “jentefilm”, dvs sånne klissete dramafilmer med bare romantikk (blir kvalm bare ved tanken, hehe).

  30. juni 2011 at 8:25 pm Reply
 • Malin

  Hoho, sett alle filmene du listet opp x-) likte alle veldig godt også! :D

  30. juni 2011 at 10:15 pm Reply
 • Lady Netta

  Enig i mange av disse, og takk for tips! Jeg synes faktisk at (500) Days of Summer ikke er så jentefilm som den får rykte for å være. Jeg vet om flere gutter som synes denne var virkelig god, og som generelt hater jentefilmer, så den føler jeg alle kan se :)

  1. juli 2011 at 11:55 am Reply
 • Kristel

  Elsker slike filmer!! Mange flotte på lista di :D Men også noen jeg ikke har sett, så takk for tips :D

  For meg mangler
  ~ Music & lyrics
  ~ A lot like love
  ~ Dear John
  ~ Last song
  ~ Ps. I love you

  7. juli 2011 at 10:59 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!