Hei yngre meg…

7. juni 2011

Hva ville du sagt til deg selv om du fikk gå tilbake i tiden? Det er litt interessant å tenke på. Var det noe du ville frarådet deg selv fra å gjøre, noe du ville rådet deg selv til å gjøre eller noe annet du ville sagt? Jeg har lyst å samle deres beskjeder til dere selv i et innlegg, derfor kan dere nå sende beskjedene deres til meg. Det gjør dere ved å trykke på knappen under. Dere er selvfølgelig helt anonym, og jeg aner ikke hvem dere er, derfor oppfordrer jeg til å være ærlig. Takk på forhånd!

PS: Det er enda mange av dere som ikke har tatt min leserundersøkelse. Jeg blir glad om dere tar den!

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • liseliten

  Jeg har sett noen tekster med tittelen “til mitt 13årige jeg” eller noe i den duren. Har lenge ønska å skrive en sånn tekst, men ikke helt fått det til. Kanskje jeg tar det frem igjen :)

  7. juni 2011 at 10:12 pm Reply
 • Elin

  Jeg vet ikke hva jeg ville sagt… Det er rart å tenke. Kanskje bedt meg selv søke på noe annet første året på videregående he he. Ikke forelske meg i den og den personen… Hmm ærlig talt vet jeg ikke he he men kanskje noe sånt:)

  7. juni 2011 at 10:23 pm Reply
 • Caroline

  Jeg har også hatt lyst til å slenge meg på et sånt prosjekt en tid.. Spørsmålet er hva man skal si, må nok tenke litt på ting først, men jeg skal nok bidra! ^__^

  7. juni 2011 at 10:55 pm Reply
 • Heidi

  Det er noe i veien med kodedingsen i skjemaet, for jeg får feilmelding uansett hva jeg skriver i den.

  7. juni 2011 at 11:32 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!