Er du klar for endring?

13. juni 2011

Er du klar for å endre livsstilen din? Jeg kjenner jeg er det. Lurer bare på i den sammenheng om noen av dere tør å begi dere ut på et lite prosjekt. Det handler om at man rett og slett blir sunnere, på sin egen måte, og blogger om det. For min del vil det omhandle godteri bare i helgene, nok søvn, trening 2-3 ganger i uken og større bevissthet rundt maten jeg spiser. Man setter seg ukentlige mål, og blogger om hvordan det går.

Dette er bare en runde for å se om noen har interesse av det, om dere skriver dere på er det ikke bindende eller noe sånt.

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Nina

  Jeg har nettopp begynt på en sånn endring selv, så det kan jeg godt være med på! Jeg flyttet akkurat inn i ny leilighet for en uke siden, og så på det som et godt tidspunkt for å begynne noen endringer. Nå bor jeg rett ved et utendørsbasseng, så jeg skal svømme 2-3 ganger i uka, lage mer hjemmelagd mat, og holde meg helt unna godteri og fast food:)

  13. juni 2011 at 3:42 pm Reply
 • Tone - Hjertemat

  Så supert, Caroline!! Lykke til!! :)

  13. juni 2011 at 4:23 pm Reply
 • Ingvild

  Jeg skal/har begynt på en sånn endring selv. Prøver å trene hver uke, og når jeg flytter ut skal jeg begynne å spise sunnere også. Gleder meg!

  13. juni 2011 at 9:08 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!