Den Ytterste Dag

14. juni 2011

Her sitter jeg. Eksamen er i morgen og jeg har lest noen få sider i dag. Det er egentlig skummelt hvor knusende med ro jeg tar det hele. Panikkangsten tar meg vel ved 9-tiden i kveld eller noe, ha ha. Jeg krysser fingrer og tær for at det går bra. Har i det siste roet meg ned med at eksamen er virkelig ikke det som betyr mest for meg i livet, og om jeg får en dårlig karakter er det ikke verdens undergang. Jeg gjør så godt jeg kan, bedre kan jeg ikke gjøre det.

I dag fikk jeg boken Cappelen Damms Store Verdenshistorie i posten. For et fantastisk verk! Takk til Ulrikke som anbefalte den! Og jeg anbefaler den videre til dere alle. Den er stor og tung, men full av illustrasjoner og bilder. Jeg elsker å lese om historiske begivenheter. Om noen av dere har en lignende bok om universet å anbefale er jeg interessert!

Forresten, det er en ting jeg gjerne vil spørre dere om. Husker dere “Bildeleken“? Det var en lek der jeg og mange andre bloggere hadde et tema i uken vi skulle fotografere, filme eller illustrere til, også ble bidragene presentert i slutten av uken. Hva tenker dere om å starte opp det igjen? Jeg vil ikke starte noe som det ikke er interesse for, så vær ærlig.

Nei, nå må jeg tilbake til lesingen. Skal igjennom 50 sider til, minst. Kryss fingerene for meg!

Share:
Previous Post Next Post

11 Comments

 • Carina

  Masse, masse lykke til! Jeg er helt sikker på at du kommer til å klare deg kjempebra :)

  sv: Nei, det kostet ikke noe mer for min del (one.com), men akkurat nå er det penger jeg ikke har, og når jeg får penger så vil jeg prioritere sommer, sol og is :) Blogspot får holde enn så lenge.

  14. juni 2011 at 6:01 pm Reply
 • Carina

  sv: jeg har rett og slett ikke noe valg med åtte øre på kontoen :b

  14. juni 2011 at 6:09 pm Reply
 • Malina

  Jeg elsker bloggen din!
  Har selv eksamen i morgen, og panikken har kommet.

  14. juni 2011 at 6:33 pm Reply
 • Laila

  Masse lykke til i morgen :)

  Ikke vært borti dette med den bilde leken,så kan i grunnen ikke si noe…

  14. juni 2011 at 8:24 pm Reply
 • Astrid

  Jeg er superklar for bildeleken! Gir inspirasjon til å ta temabilder! :)

  14. juni 2011 at 10:39 pm Reply
 • Astrid

  Lykke til på eksamen, forresten!

  14. juni 2011 at 10:40 pm Reply
 • Siv

  Lykke til Caroline!
  Jeg har forresten publisert interesseportrettet med deg heeer http://motionocean-siv.blogspot.com/2011/06/interesseportrett-5.html :D

  15. juni 2011 at 11:21 am Reply
 • Marit

  Kanskje litt sent, men krysser fingrene! :D Håper det gikk bra :)

  15. juni 2011 at 11:51 am Reply
 • Ulrikke

  Jeg krysser fingrene for deg!
  Så bra du liker boken, btw :D

  15. juni 2011 at 12:23 pm Reply
 • Speilvendt

  Jeg likte bildeleken veldig godt, men syntes det var så stress og tidkrevende å gå inn på alle de forskjellige bloggene og følelsen av å “måtte” kommentere, og ikke minst ha en lur ting å si om alle de andre sine bilder. Om det kan gjøres på en annen måte, har jeg lyst til å være med.

  15. juni 2011 at 2:37 pm Reply
 • Martine

  Jeg likte bildeleken veldig godt! :)

  16. juni 2011 at 12:32 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!