Til ære for…

19. mai 2011

Dette innlegget er til ære for Ida Jackson som på nettet er kjent som Virrvarr. Ida er kanskje den mest suksessrike bloggeren i Norge, i mine øyne. Jeg er midt i boken hennes, Sosiale Medier, og jeg må si jeg er imponert! Hun skriver så fengende, så interessant og så informativt på en morsom måte. Den boken er virkelig et must for oss som blogger og tvitrer, det er helt sikkert. Men jeg har jo fulgt Ida lenge som blogger, lenge før boken kom ut. Hun har alltid meget god kvalitet på innleggene sine og skriver om interessante og nytenkende saker. Derfor tenkte jeg å lage dette innlegget med min topp ti liste bestående av de innleggene jeg mener er best, som Ida har skrevet. Stikk innom hvert av dem og nyt. Dette er sjelden, god kost.

 1. Om å få en psykiatrisk diagnose. Dette innlegget er kanskje noe av det mest velskrevende og beste jeg har lest. Det er virkelig sterkt av Ida at hun sto frem med sykdommen sin. Det er det virkelig. Les, nyt og reflekter.
 2. Hvordan skrive gode bloggkommentarer. Dette innlegget er utrolig inspirerende. Ta en titt, lær og kommenter hos meg. Haha, der var jeg litt slu gitt. Me like.
 3. Om skriverytme. Har du en liten forfatter i magen? Da er dette innlegget for det. Tips fra en forfatter til en kommende forfatter.
 4. Mine beste bipolar tips. Har du (eller kjenner du noen som har) bipolare lidelser? Les dette.
 5. Hvordan jeg bruker Twitter. Her skriver Ida om hvordan hun bruker Twitter, og det er nyttig å lese for oss tvitrere.
 6. Slik stjeler du lovlig bilder til bloggen din. Yes, dette må jo bare leses! Hurra!
 7. Reklame? Neitakk. Er du som mange andre rimelig lei av all reklamen rundt om kring på hjemmesidene og bloggene du besøker? Vel, det er tid for å gjøre noe med det!
 8. Jeg gleder meg til papirets død. Selvom jeg ikke er enig med Ida, så er kanskje du det?
 9. Opphavsrett og Creative Commons 101. En guide til hvordan du bruker bilder riktig på bloggen din.
 10. Hvordan bruke CC-bilder riktig. Hvordan linker du egentlig til et CC-bilde på riktig måte? Lær her.

 

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Ulrikke

  Å dedikere et helt innlegg til Norges BESTE blogg, var en kjempeod idé, Caroline. Ida skriver helt fantastisk. Absolutt et stort forbilde!

  20. mai 2011 at 6:52 am Reply
 • Marit

  hehe, så mye fint og ikke minst nyttige tips og triks ;)

  Håper du får en fin dag ;D

  20. mai 2011 at 9:50 am Reply
 • Milla

  fantastisk innlegg, ska kikka på noen av dei du har lista opp nå ;)

  / hehe, jepp, det e som de seie ;)

  20. mai 2011 at 10:19 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  SV: Ja veldig mange sommerfugler i magen :D

  20. mai 2011 at 2:50 pm Reply
 • Heidi

  Du er så flink til å gi ros til andre, Caroline! Jeg synes du fortjener litt ære for det.

  20. mai 2011 at 3:07 pm Reply
 • Milla

  tusen tusen takk Caroline, eg blir så glad ;) eg vett ikje koffår det e sånn at du må skriva email og adressa kvar gong, ska se om eg kan få fiksa ein sånn “husk meg” knapp, hvis ikje det hjelpe så vett eg ikje o.O

  20. mai 2011 at 3:31 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!