Eurovision Song Contest 2011

13. mai 2011

Det ble rett og slett for mye rot her inne med alle ESC-bidragene. Derfor poster jeg her de som jeg og mine søster Sandra (19) og Benedikte (13) tror kommer til å være topp 5, i tilfeldig rekkefølge. På lørdagen skal jeg og Sandra ligge på hotell sammen, en skikkelig søsterhelg. Vi skal slappe maks av med god mat, shopping, Eurovision Song Contest og latterkrampe. Det gleder jeg meg veldig til, jeg synes vi fortjener det. I alle fall Sandra. Hvem tror du vinner ESC 2011, forresten?

PS: Ønsker du å se de andre finalebidragene kan du stikke en tur til www.nrk.no/mgp

1. Frankrike

2. Sverige

3. Danmark

4. Storbritannia

5. Finland

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Nina

  Jeg har ikke fått sett et eneste bidrag, og har faktisk ikke hørt Norges sang en gang..:)

  13. mai 2011 at 1:37 am Reply
 • Carina

  Første gang jeg hører disse sangene, bortsett fra Sverige sin, men jeg må si at jeg holder en liten finger på Irland–kan være ønsketenkning da, siden jeg har bodd her i et år nå. Må si jeg synes Sverige sin er helt forferdelig, haha.

  13. mai 2011 at 3:15 pm Reply
 • Marte

  Sverige sin er totalt på trynet, i min mening.. Helt forferdelig! :P

  13. mai 2011 at 5:10 pm Reply
 • Karoline

  Har virkelig ikke sansen for Sveriges sang, i mine ører er den helt grusom. Likevel tror jeg sikkert den vil hevde seg for den er jo litt fengende, jeg får den hvert fall på hjernen på irriterende vis hele tiden for tida.
  Personlig heier jeg aller mest på Litauen, Island, Litauen og Italia i år =D
  Og jeg har en følelse av at Finland vil vinne (men den er søt da så det vil være helt ok i så fall).

  14. mai 2011 at 7:41 am Reply
 • Karoline

  Jeg mente Litauen, Island, Irland og Italia (skrev feil) =D Tror det må være fordi musikalelskeren i meg er så utrolig glad i Litauens bidrag ;)

  14. mai 2011 at 7:43 am Reply
 • liseliten

  Hihi, jeg er stor fan av Eurovision, eller gode, gamle grand prix som jeg liker å kalle det ;) Harry eller ei :p Heiet litt på Sverige, jeg faktisk. Likte godt Irland også. Ei jeg kjenner kalte det “eurovision FREAK contest”, hahaha, da lo jeg godt. Litt av sjarmen det da :) Typen plugga musikk i ørene og satte seg foran pcen, i følge ham er dette tortur ;)

  18. mai 2011 at 2:50 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!