En liste i mai. På en regnfull dag.

20. mai 2011

Her kommer en listen liste over hvordan ting i livet mitt er akkurat nå. Jeg oppfordrer dere til å gjennomføre den samme listen og linke til deres blogg etterpå i kommentarfeltet mitt. Er det en ting jeg er skikkelig glad i å lese på andre blogger så er det slike lister som dette. Mulig at det bare er jeg som liker slikt, men men. Dere kan jo gjennomføre listen for min del, om ikke annet? Ha ha. Forresten slettet jeg forrige innlegg etter formaning fra søsteren min, hun synes ikke at hun hadde hårdagen sin. Humre… Puttet inn et bilde av henne i vinduskarmen i stedet.

 

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Weronika Ellen Irena

  Alt for fine lister. Jeg tror jeg er enig i ca alt.
  Og du, tusen takk for de fine ordene. Det fikk hjertet mitt til å smile.

  20. mai 2011 at 10:50 pm Reply
 • Åshild

  Åh, så fin liste! Jeg skal snart lese Dødslekene, så da er det ekstra spennende at bøkene kommer som film i løpet av de neste årene! En stillehavsøy hadde iallefall ikke vært å forakte :-)

  SV: Tusen hjertelig takk! Det er så utrolig koselig med slike tilbakemeldinger, varmer virkelig <3 Back at you!

  20. mai 2011 at 11:17 pm Reply
 • Nina

  Herlig timing du, nå trenger jeg jo ikke å tenke mer på hva jeg kan blogge om i dag!:P Min liste kommer i løpet av kvelden en gang, når jeg har fått lagt ned lilejenta her:)

  21. mai 2011 at 12:14 am Reply
 • Kristina Kvåle

  tusen takk søte deg, og for nokre herlege lister du har lagt ut! :D

  21. mai 2011 at 3:28 pm Reply
 • liseliten

  Kjempefine lister :) Det er gøy med lister. Jeg hadde en periode hvor jeg skrev lister over alt! Kanskje jeg skulle lage noen igjen. Ønsker deg en fin lørdagskveld :)

  21. mai 2011 at 3:55 pm Reply
 • Silje Louise

  Åh, så fine lister! Det er så koselig å lese :)

  22. mai 2011 at 2:16 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!