Å bruke bilder kreativt

25. mai 2011

Vet du hvordan du kan få kjedelige bilder til å bli interessante? Det vet jeg! Jeg har funnet en metode som jeg bruker veldig ofte på middelmådige bilder for å gjøre dem mer spennende. Det er rett og slett å ta et utskjær fra bildet og redigere litt på fargene. Alle bildene jeg har i dette innlegget kan du trykke på for å se originalbildet, og der skjønner dere sikkert hva jeg mener.

Jeg redigerer alle bildene mine i programmet  iPhoto (som er en del av Macen), et meget simpelt bilderedigeringsprogram. Så ikke fortvil om du ikke har Photoshop, dette kan du lett gjøre i programmer som f. eks Picasa også! iPhoto har forskjellige filtere du kan legge på bildene som f. eks sort/hvitt, gammeldagse bilder og lignende. I tillegg kan du gjøre fargene sterkere eller svakere i ett trykk, i tillegg til den manuelle redigeringsdelen. Smart, hva?


Share:
Previous Post Next Post

13 Comments

 • Hilde

  Likte den klippinga av bildet for å skape det mer spennende, og også fargevalgene!

  25. mai 2011 at 7:10 pm Reply
 • Laila

  Photoscape er også en redigeringsside hvor man har sånne muligheter,jeg bruker den når jeg fikser og trikser på bilder. Try it,om du ikke alt har den :)

  25. mai 2011 at 8:03 pm Reply
 • Laila

  Flotte bilder by the way :)

  25. mai 2011 at 8:03 pm Reply
 • Monica

  Sikkelig rått! Litt sykt at bildene kan bli så fine bare ved litt redigering! Likte spessielt tavle bilde!! Du er flink carro :D

  25. mai 2011 at 8:13 pm Reply
 • monica

  Eg elska virkelig alt ein kan gjer med litt redigering!

  25. mai 2011 at 9:50 pm Reply
 • Speilvendt

  SMART! Jeg bare eeelsker å redigere bildene mine. Bildene dine ble desidert finere/mer interessante med endringene du har gjort.

  //Jeg liker virkelig godt Magisk Tryllestøv!! :D

  25. mai 2011 at 10:27 pm Reply
 • Milla

  digga den effekten du brukte på bilde nummer to, sykt kult og som tatt fra ein film ;) hurra for kreativitet ;)

  25. mai 2011 at 10:44 pm Reply
 • Veronica S

  flotte bilder, noen gang må det litt redigering til

  25. mai 2011 at 11:04 pm Reply
 • 9cko

  Likte veldig godt bilde nr 2 jeg også!
  Kom plutselig på i dag at jeg ikke har vært innom bloggen din på nesten et år! Ble så glad da jeg oppdaget at jeg fortsatt husker bloggadressen din i hodet, spesielt ettersom jeg er så glemsk at jeg glemmer fra dag til dag hvordan man koker kaffe:D

  25. mai 2011 at 11:08 pm Reply
 • Phoebe

  Nå er det lenge siden jeg har tatt noen bilder slik som jeg gjorde før. Alle bildene mine forsvant med pckræsj nemlig og da forsvant all fotolyst også.*snufs* Men snart får jeg et nytt motiv å ta masse bilder av, så da skal jeg også ta opp igjen bilderedigering. Jeg er egentlig ganske fornøyd med picasa.

  26. mai 2011 at 11:58 am Reply
 • Trille

  Jeg også redigerer stort sett alle bildene som legges ut på bloggen. Er så velsignet at jeg har Photoshop, og der kan jeg bli sittende i timesvis. Farlig!
  Likte godt bilde nummer to, jeg også. :)

  26. mai 2011 at 12:01 pm Reply
 • Carina

  Takk for tips :D Kjempefint nå som jeg ikke har mac-en min, der jeg har photoshop!

  26. mai 2011 at 6:11 pm Reply
 • liseliten

  Stilig!! Likte spesielt hvordan de to siste bildene ble forandret til mye bedre

  27. mai 2011 at 12:14 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!