Darlah

21. april 2011

Johan Harstad er min nye ynglingsforfatter. Bøkene hans tar bokstavelig talt pusten ut av meg. I alle fall denne, Darlah – 172 timer på månen. Dette er Johan Harstads første ungdomsroman som er basert på en rekke virkelige hendelser i forbindelse med Apolloferdene til månen på 70-tallet.

Harstads første ungdomsroman foregår i 2011 og 2012 og handler om tre ungdommer fra Japan, Frankrike og Norge som vinner et lotteri i forbindelse med at NASA skal sende en ny ekspedisjon til månen for å undersøke et mystisk fenomen. Premien er en ukes opphold på månebasen DARLAH i nærheten av Stillhetens hav.

Dette er uten tvil den skumleste og mest inntense boken jeg noen gang har lest. Eller, det vil si, jeg leste den ikke. Jeg hørte den på lydbok. Å høre denne romanen på lydbok er en opplevelse i seg selv, og jeg kjøpte også boken umiddelbart. Om du skal høre den på lydbok må jeg gi deg ett tips; Ikke hør på den alene eller på natten…

Gå inn for å se hva forfatteren selv sier om boken her.


Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Elena

  interessant! Denne skal jeg kanskje prøve. Jeg lurte på om du hadde noen gode tips? Jeg har lyst til å lese en skikkelig skummel bok… ikke kvalmende (splatter), men en som er “skummel skummel”. Har du forslag?

  Takk på forhånd :)

  21. april 2011 at 9:34 pm Reply
 • Siljeblomst

  Darlah er kjempespennende! Jeg leste den i fjor sommer, og fikk skikkelig gåsehud av slutten. Nifs og velskrevet :-)

  25. april 2011 at 6:56 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!