Torsdagsprell

24. mars 2011

Først må jeg bare si at jeg virkelig savner Mimi, katten min. Jeg bor jo ikke hjemme for tiden vet dere, så jeg merker godt at det ikke er en ulldott som raserer rommet om morgenen for å vekke meg. Men selvom hun kan være litt rar så savner jeg henne virkelig. Det er noe helt spesielt å ha et dyr. Jeg tror nok jeg kommer til å ha husdyr så lenge jeg lever, så sant jeg har anledning til det.

Men så, over til det innlegget egentlig skal handle om, nemmlig torsdagsprell eller rettere sagt flotte ting jeg har plukket opp og som jeg vil anbefale dere.

 1. Er du også en av oss som eier en iPhone? Vel, da må du sjekke ut denne ultimate guiden! Her er det virkelig mye snadder å hente når det kommer til apps, og det er også delt opp i kategorier.
 2. Jeg kom over denne utrolig morsomme listen over 50 ting alle burde kunne (engelsk), og den burde dere virkelig få med dere. Her kan man sitte å reflektere litt over hva man egentlig kan selv. Og nei, jeg kan ikke alt på den listen. Kan du?
 3. Frank Eivind har skrevet et flott blogginnlegg om hvordan man integrerer videoklipp fra NRK, for oss som er interessert i slikt. Genialt.
Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Nina

  Jeg kan faktisk alle 50, selv om jeg til tider kan spørre meg selv om hvor godt jeg egentlig kan beregne mine egne alkoholgrenser!:P

  24. mars 2011 at 1:00 am Reply
 • Elena

  Takk for fine sprelltips :p

  24. mars 2011 at 8:20 pm Reply
 • Ulrikke

  Åh, så fin, ny layout! Likte den gamle også, altså :)
  Vet godt hvordan det er å savne pusen sin.. Savner min også. Takk for linktips! God helg!

  25. mars 2011 at 4:56 pm Reply
 • Linda

  Fine sprell! Som alltid! Og å bare si det…. jeg ELSKER leiligheten du bor i nå! Mye farger ja, men det elsker jeg!! :D

  Og så vil jeg bare minne om at bloggen min heter nå http://www.l-inthesky.com/ (evt http://www.l-inthesky.blogspot.com) Blir seff gld hvis du fortsetter å følge på den nye adressen. :)

  26. mars 2011 at 11:04 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!