Studentlivet

11. mars 2011

Jeg er som kjent barnevernpedagogstudent i mitt 4. semester, og er nå i praksis frem til slutten av mai. I den anledningen måtte jeg flytte ca. 2 timer vekk fra der jeg bor til vanlig, sammen med 3 andre studenter. Vi deler nå en leilighet som mildt sagt er fargerik, som dere kan se på bildet ovenfor. Sånn borsett fra når vi er på jobb (i diverse barneverntjenester, Bufetat og lignende) så leser vi pensum, skriver oppgave, lager juice, danser zumba, går tur, lager god mat, spille kort og brettspill, spiller gitar, ser på film/TV-serier, tar bilder og mye annet.

Å leve sammen med mennesker du egentlig ikke kjenner, men som har de samme interessene som du har innenfor skolemessige temaer er meget lærerikt. Vi har alle sammen forskjellige erfaringer og innfallsvinkler, og på den måten lærer man utrolig mye i forhold til det å bli en god barnevernpedagog. De refleksjonene vi gjør oss sammen er meget verdifull, og derfor vil jeg anbefale alle dere som studerer å danne en kollokviegruppe eller lignende for å reflektere sammen med medstudenter. Det vil dere få mye igjen for i fremtiden. Og avslutningsvis skal dere få se noen flere bilder fra leiligheten vår.

PS: Jeg vil fremdeles gjerne at dere skriver dere inn i “Introduser deg”.

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Lillesmurf - Kari

  Ja der var det fargerikt :) Herlig innlegg..

  12. mars 2011 at 1:44 pm Reply
 • Martha

  Så fargerikt og fint! Høres koselig ut å dele leilighet sammen med andre, og det ser ut til at du koser deg! Fint fint.

  12. mars 2011 at 2:15 pm Reply
 • bente

  Så fint det ser ut! :)

  12. mars 2011 at 4:30 pm Reply
 • Monica

  Så koselig dere har det!!
  Håper du liker deg der!!

  14. mars 2011 at 9:15 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!