Om å delta i bloggkonkurranser

10. mars 2011

Det er mange bloggere i Norge som holder konkurranser. Du kan vinne alt fra sminke og bøker til penger og reiser, og ofte er betingelsen at du reklamerer for bloggeren som holder konkurransen. Men hva om du vant, så fikk du ikke premien din? Dette kan skje, og det skjer dessverre også. Derfor er det viktig for meg å skrive dette innlegget.

I november 2010 vant jeg førstepremien på Gratis Bloggkurs, og den var på 5000 kroner. Når jeg så pengene på konto ble jeg ikke overrasket, jeg hadde jo forventet å få premien jeg vant. Men som forfatteren av Gratis Bloggkurs poengterte til meg i en mail senere er det dessverre ikke sånn for alle. Det kan finnes bloggere som utlyser de fineste premier, men som bare bruker konkurransen for å oppnå mest mulig positiv reklame for seg selv. Også sier dem kanskje at en eller annen blogg vant, som kanskje ikke er en virkelig blogger.

Dette er bare antagelser fra min side, men det betyr ikke at det ikke kan skje. Poenget mitt er at man bør være på vakt. Still deg gjerne kritisk til bloggkonkurranser der bloggeren selv bestemmer hvem som skal vinne, fremfor der man stemmes frem. Det er dessverre ikke alle bloggere som har ærlige intensjoner.

Og til slutt i dette innlegget vil jeg igjen takke så hjertelig for premien jeg vant hos Gratis Bloggkurs. De 5000 kronene jeg vant ble brukt til å investere i et nytt speilreflekskamera. Rettere sagt Canon EOS 7D (som dere ser på bildet over). Det er et helt vanvittig bra kamera, og et virkelig godt kjøp. Så dere kan trygt delta i alle eventuelle nye konkurranser hos Gratis Bloggkurs i fremtiden!

I morgen tidlig drar jeg med fly til Oslo, og videre til Tønsberg. Der skal jeg tilbringe helgen med verdens beste venner og familie, på hytta vår. Det vil komme innlegg her på bloggen selvom jeg er borte. Noen vil jeg forhåndslage og på søndag vil det komme en bokanmeldelse for Bokbloggturnéen, boken heter “KK GID 4 ever” og er skrevet av Janne Aasebø Johnsen.

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Hild Frøya

  Jeg “vant” en mascara en gang, som jeg aldri fikk. Men ellers så har jeg fått det lille jeg har vunnet. Har ikke nor særlig vinnerlykke egentlig.. hehe..

  10. mars 2011 at 8:11 pm Reply
 • Randi

  God informasjon, sjøl om jeg i grunn ikke har brydd meg noe særlig om slike konkurranser!

  10. mars 2011 at 8:12 pm Reply
 • liseliten

  Bloggen din er virkelig en perle, Caroline. Det er deilig å se en så flott, interessant, fin OG nyttig blogg som din. Ikke akkurat relatert til dette innlegget, men jammen fortjener du å høre det likevel :)

  10. mars 2011 at 9:21 pm Reply
  • Caroline

   Å, så utrolig koselig! Tusen takk!

   10. mars 2011 at 11:00 pm Reply
 • Kristel

  Bra innlegg dette. Selv har jeg fått de premiene jeg har vunnet, men vet om fler som ikke har gjort det.. :/

  Premie på 5000,- er jo sprøtt da, da hadde jeg vel nesten forventa å ikke få premien, fordi jeg hadde trodd det var på tull :p

  11. mars 2011 at 12:07 am Reply
 • Nina

  Den eneste bloggkonkurransen jeg har vunnet var faktisk fotokonkurransen din tidlig i fjor, og fra deg fikk jeg premien tilsendt på mail med en gang=)

  11. mars 2011 at 8:38 am Reply
 • Mammadamen

  God helg, og tur til Tønsberg, Caroline! For en flott premie å vinne!
  Karianne:-)

  11. mars 2011 at 1:03 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!